Mi-e greu sa pun o eticheta anului care a trecut, a fost insa cu siguranta un an al emotiilor si al deciziilor. Se incheie anul in care am avut norocul sa cunosc persoana minunata cu care m-am casatorit, dar si anul in care am suferit cele mai multe pierderi. Am avut sansa unui serviciu foarte bun, la care am putut lucra de acasa, si care ne-a oferit acces la servicii de terapie, in momentul in care am avut cea mai mare nevoie de ele. Am reusit sa fac alegeri foarte bune pentru viata mea dar a trebuit si sa ma despart de bucati importante din viata mea, sa invat incet incet sa traiesc fara ele.


Ianuarie

In ianuarie inca imi amenajam apartamentul, asa ca am ajuns prin toate magazinele de mobila si constructii din Bucuresti. Jucam boardgames. Mergeam la Fundeni pentru analize in speranta unui transplant de celule stem. Nu mi-a placut deloc ca bolanvii erau tinuti in frig si in aglomeratie inainte de testare, ca asistentii de la secretariatul spitalului nu purtau masti si cum arata baia de la sala de asteptare. Bolnavii de leucemie au sistemul imunitar foarte scazut si e criminal sa ii supui riscului infectiilor.


 

 

Februarie 

In februarie l-am pierdut pe fratele meu. Am petrecut mai mult timp la Magurele pentru a fi alaturi de ai mei. Cred ca fratele meu stia ce face cand a adus in casa catelul, baiatul lui, acum baiatul parintilor mei. Pufosii acestia ce ne-au mai adus zambete, si bucuria cunoasterii rudelor mele de la Gura Humorului. Raluca m-a dus in turul Oborului, la mici si la gogosile muntenesti.





Martie

In martie am terminat de mobilat apartamentul si m-am mutat la casa mea. Raluca mi-a facut o surpriza frumoasa si m-a chemat la gara fara sa imi spuna unde mergem, si asa am ajuns in drumetie la Brasov, in cea mai senina zi de iarna. Iar eu am dus-o in turnul de unde se pot vedea unele din cele mai la inaltime graffittiuri din Bucuresti.



Aprilie

De ziua mea am fost intr-o excursie in apropierea Bucurestiului si in Parcul Herastrau, unde Raluca mi-a pregatit o surpriza: un picnic japonez in Gradina Japoneza. Tot in aprilie am vazut ciresii din Lumea Copiilor si am facut turul Parcului Tineretului. Am avut vizitatori mici si mari in apartament.



Mai

Am continuat excursiile cu ai mei si cu Aris. Am ajuns la Ferma Dacilor, si la Las Fierbinti. Nu urmaresc serialul dar tot mi s-a parut interesant sa vad unde se filmeaza. Am fost sa predau la Bistrita Nasaud primilor mei elevi de scoala primara si generala, si m-am revazut si cu versiorii mei si alte rude din zona cu ocazia asta. De la munte am plecat direct la mare intr-o mica excursie cu Raluca si Isa. Ma simteam singura asa ca am inceput sa ies la intalniri. Am ajuns de vreo 3 ori la Muzeul Satului, ultima oara chiar la o nunta bucovineana.






 

 

Iunie

Am cunoscut pe cineva afectuos si care facea gesturi mari. Noroc cu terapia altfel m-as fi speriat de asa multa atentie. Am scris si aici pe blog despre cum nu e bine sa iti asculti instinctele uneori, as fi ratat cea mai frumoasa poveste de dragoste. Am facut turul centrului Bucurestiului cu bicicleta. Am inceput cursurile de dans popular. Ma imprietenisem cu un grup de tineri religiosi si mergeam cu ei la volei si la locurile lor de intalnire si cantare. Am fost la Manastirea Snagov cu ai mei. Fericita cu noua bucatarie gateam si de 3 ori pe zi, sau cate 2 supe odata.



 

 

Iulie

Am fost in drumetii montane. L-am ales si m-am indragostit de Andrei Visan. M-am vazut cu fratele meu vitreg si familia lui la mare. Andrei Florescu, prietenul meu dintr-o relatie scurta anterioara, a murit in accident de masina. Raluca s-a mutat la Timisoara. Tot la Timisoara a fost inmormantat si AF, ca o coincidenta ciudata, in aceasi perioada si in aceeasi localitate unde s-a mutat Raluca la prietena ei. Am participat pentru a fi alaturi de familia lui si pentru a imi lua la revedere. Lumea e mica, viata e scurta, mergem inainte si ramanem doar cu ce am avut curajul sa traim. Am facut cunostinta si cu Noah, inainte sa implineasca o lunita. Am fost cu ai mei pe stadion.





August

Am fost in prima mea tabara, dar am ales sa ma intorc mai repede decat trebuia. Am iesit cu ai mei prin Parcul Carol, si le-am spus ca s-ar putea sa iau niste decizii mari in curand. Am fost cu Andrei in multe locuri, si cu familia lui si cu familia mea. Nede a venit prin Romania si a fost minunat sa fiu cu el si Andrei si sa ii vad interactionand. Am suferit o mare dezamagire, dar am iertat si m-am lasat vindecata.

 

 

Septembrie

Am inceput sa strangem actele pentru casatorie si am cumparat rochia pentru cununie. Am fost in primul meu teambuilding, in prima mea drumetie mediu spre dificila. Am supravietuit :)), am depus actele si ne-am casatorit. Am inceput luna de miere si viata de tineri insuratei.
 




Octombrie, Noiembrie si Decembrie

In octombrie am ajuns prin Hunedoara. In noiembrie prin Tara Fagarasului. Iar la inceput de decembrie, in drum spre Londra, mi-am pierdut toate pozele din telefon (octombrie si noiembrie). Noroc ca am postat multe pe blog. In Londra am fost sa tin un curs dar ne-am bucurat si de prima excursie in afara tarii si ne-am intalnit si cu Nede. Inapoi in Romania am impodobit cu Andrei primul nostru brad impreuna si am petrecut sarbatorile cu familia.


 

Cel mai recunoscatoare sunt ca anul acesta in ciuda a tot ce s-a intamplat nu m-am simtit prea mult singura. Mi-am simtit familia, prietenii, colegii foarte aproape de mine. Am simtit intelegere si iubire. Am invatat ca viata e un sir lung de momente de ramas bun dar si ca nu trebuie sa te lasi controlat de frica, ca poti sa inveti din fiecare tristete si sa iubesti mai mult de fiecare data.

La multi ani!