Despre

Buna :)

Ma numesc Ela Iliesi, cu S de la social sau de la SEO. Sunt in fiecare zi angajat si antreprenor, periodic trainer si uneori fotograf.


Pe bloguri am inceput sa scriu in 2007, iar primul site pe care l-am lansat a fost un portal gratuit de intalniri pentru persoanele cu dizabilitati vorbitoare de limba romana - www.DizabilLove.ro.

Dupa lansarea oficiala din aprilie 2009, pe site au intrat peste 100.000 de oameni, si au fost inscrisi peste 8.000 de membri. In 2019 am decis inchiderea site-ului dupa ce retelele sociale precum Facebook au preluat comunicarea online, grupurile de socialiare samd.

Un alt proiect personal este Haine Grasute - un blog unde fac recomandari de haine marimi mari, stiind ce greu mi-a fost si mie sa gasesc haine frumoase marimi mari, si din care castig venituri pasiv, din afiliere.

Pentru fiecare pasiune mai mare a mea, si fiecare idee cu potential, am construit un site, un blog, un canal de Youtube sau o pagina de Facebook, dupa caz, iar prin SEO si promovarea lor online am reusit sa castig bani din online, ajutand oamenii si lucrand atunci cand vroiam, cu echipa aleasa de mine, la ce ma entuziasma.


In paralel cu proiectele personale, m-am scolit la ASE si am lucrat ca marketer in firme de IT si in agentii de publicitate. Acolo am avut ocazia sa vad cum se face promovarea pentru firme ca McDonald's, Heidi, ABN Amro si pentru site-uri ca Paravion.ro, cu cifra de afaceri de milioane de euro.

Nu mi s-a potrivit bine rolul de angajat insa, ma simteam de multe ori cu mainile legate, asteptand aprobari, si pentru mine lucrurile se miscau prea incet, sau intr-un alt mod decat consideram eu a fi corect. Asa ca m-am hotarat sa ma concentrez pe ce pot face pe cont propriu, ca antreprenor si freelancer.

Asa ca am devenit trainer SEO si coordonator la firma Rezistenta Online, pe care am fondat-o alaturi de Alexandru Simion. Prin cursurile pe care le sustinem la sediu si online am pregatit peste 3000 de cursanti din peste 100 de tari pentru a avea rezultate mai bune la job sau in afacere.


Prin cursuri incerc sa ofer un fast lane de care eu nu am avut parte, fiindca in anii in care am invatat eu cum functioneaza marketingul online, nu existau nici cursuri, nici ghiduri practice, nici mentori dispusi sa iti arate cum au reusit ei.

Cursurile noastre sunt sub forma de workshop-uri, cu laptop-ul in fata, si in cateva ore inveti mai mult decat ai fi reusit singur in cateva luni, cum spune feedback-urile cursantilor. Fiindca inveti structurat, prin practica, si daca ai o intrebare sau te blochezi la folosirea unei unelte obtii un raspuns imediat. La sfarsitul cursurilor primesti teste care te ajuta sa vezi cat ai progresat si unde ai nevoie de mai multe explicatii.

Prima mea carte "Cum sa faci o afacere online" este un ghid practic si accesibil despre crearea, promovarea si dezvoltarea afacerilor online. Contine informatii pe care le-am asimilat construind si promovand site-uri, lucrand, citind, experimentand, mergand la conferinte, predand cursuri si „respirand“ online-ul, in primii 7 ani de activitate intensa pe internet. A doua editie a cartii a fost lansata in 2018, si toate exemplarele au fost vandute.


Pe acest blog personal mi-am pus la pastrare rand pe rand amintiri din viata mea de student, de angajat si de antreprenor. Sa vedem ce urmeaza in continuare :)

Ma poti contacta la info@elailiesi.ro.1 Comentarii

Anonim a spus…
mersu mult pentrur Ghid pentru utilizarea CALCULATORULUI SI A INTERNETULUI