Despre

Buna :)

Ma numesc ELA ILIESI, cu S de la SEO. Daca nu stii ce este SEO, definitia care imi place mie este "un set de tehnici prin care site-urile sunt imbunatatite, pentru a ajuta atat oamenii cat si motoarele de cautare ca Google sa gaseasca mai usor informatiile de care au nevoie". De exemplu, acum ca specialist SEO pentru site-ul eJobs, ajut oamenii sa gaseasca usor pe Google joburile care li se potrivesc dar si site-ul eJobs sa aiba cei mai buni angajatori. Daca ti se pare interesant, vorbesc 8 ore despre optimizarea site-urilor la cursurile SEO pe care le predau :D


Pe bloguri am inceput sa scriu in 2007, iar primul site pe care l-am lansat a fost un portal gratuit de intalniri pentru persoanele cu dizabilitati vorbitoare de limba romana - www.DizabilLove.ro. DizabilLove a functionat din 2009 pana in 2019, cand nevoia pentru un site dedicat nu mai era atat de mare, retelele sociale ca Facebook fiind deja folosite la scara larga de membrii site-ului.


Dupa ce in 2011 am inceput sa tin traininguri private, in 2012 am fondat alaturi de Alexandru Simion firma de cursuri de marketing online Rezistenta Online, la care am devenit trainer SEO si coordonator. In 2018 ne-am extins si in UK sub numele de London Marketing Academy. Prin cursurile pe care le sustinem la sediu si online am pregatit peste 3000 de cursanti din peste 100 de tari pentru a putea castiga din online, pentru a avea rezultate mai bune la job sau in afacere.


Prima mea carte "Cum sa faci o afacere online" a fost un ghid practic si accesibil despre crearea, promovarea si dezvoltarea afacerilor online. Continea informatii pe care le-am asimilat „respirand“ online-ul si mai ales promovarea online, in primii 7 ani de activitate ca marketer digital. A doua editie a cartii a fost lansata in 2018, dar intre timp toate exemplarele au fost vandute.


Pe acest blog personal mi-am pus la pastrare rand pe rand amintiri din viata mea de student, de angajat, de antreprenor si de sotie. Sa vedem ce urmeaza in continuare :)

Ma poti contacta la info@elailiesi.ro.Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
mersu mult pentrur Ghid pentru utilizarea CALCULATORULUI SI A INTERNETULUI