Am gasit la scurt timp exact ce ziceam in articolul precedent, Traim foarte bine in Romania si nu stim ca mi-as dori sa existe: un site care creeaza un top al fericirii pe orase, in functie de preferintele personale, ca sa vezi in ce loc ai fi cel mai fericit. Probabil unul dintre cele mai tari site-uri de pe internet.

Mai intai iti creezi cont si iti detaliezi cat mai mult preferintele.
Mai jos e rezultatul meu, in functie de dorintele pe care le am acum.
Cu Bucuresti in top 5 orase unde as fi cea mai fericita, nu chiar surprinzator.


Daca ar mai fi avut niste criterii sa ma lase sa filtrez rezultate si dupa tari care nu ma atrag / limbi pe care nu as vrea sa invat sa le vorbesc, rezultatul ar fi de fapt: Singapore, Lisabona si Bucuresti.

In ambele orase care ma atrag dinaintea Bucurestiului costul vietii e mult mai mare, dar le am in vedere pentru cand voi dori o tara noua.

Singapore in special pentru ca e foarte SF si diferit cultural de tot ce am cunoscut pana acum, dar si extrem de dezvoltat pe partea de start-up-uri si VCs, dar si Lisabona, pentru cultura, muzica, mancare, peisaje...


Mare atentie la setarea preferintelor, rezultatul va diferi semnificativ in functie de ce alegeti ca fiind foarte important pentru voi, si cu ce incepeti setarile.