Dupa ce un prieten a fost la o doamna stomatolog care i s-a parut f ok m-am gandit sa ma duc si eu la ea. Asta se intampla prin octombrie 2009. Intr-adevar a fost draguta, suficient cat sa-mi zica sincer ca poate ar fi bine sa mai obtin o parere inainte sa se apuce ea de lucrare.

Asa am ajuns la o alta doamna care dupa ce imi facuse deja anestezia, s-a oprit, a sunat o colega si dupa ce s-a interesat cine face cel mai bine ce imi trebuia mie, mi-a recomandat un doctor care lucreaza la Spitalul de Medicina Dentara. In sfarsit prin decembrie am ajuns in cabinetul unui doctor chirurg, de unde am iesit prin aprilie cu tot ce imi putea el face.

Au trecut cele 6 luni de vindecare si acum trebuie sa imi continui lucrarea. Chirurgul a spus ca el mai departe nu se ocupa. Prima doctorita mi-a zis ca tot ce imi face ea sunt niste gutiere pentru bruxism si m-a trimis mai departe in cercetari. Azi stateam pe scaunul din cabinet si ascultam discutiile unei echipe de specialisti ca si cum ma uitam la un episod din Dr House.

Draga de doctorita in al carui cabinet eram m-a vazut speriata si ca sa ma linisteasca mi-a zis ca eu sunt pentru ei un caz foarte frumos. Mi-au recomandat sa ma vada si alti doctori de la case mai mari si nu mi-au luat nimic pe consultatie contra promisiunii ca ii sun sa le zic ce alte pareri am auzit.

Intre timp vestea s-a dus si maine ma duc sa imi vada situatia un ortodent care a mai intalnit ceva asemanator. Tineti-mi pumnii, ca de strans.. oricum strang eu din dinti noaptea.

If all ends well promit sa scriu exact cine sunt acesti oameni si cu ce m-a ajutat fiecare. Lectiile invatate pana acum: intotdeauna cere mai multe pareri si amana lucrurile cat mai putin.