Acum 5 ani nu vazusem decat filmele peste care dadeam intamplator la televizor. Nu stiam de Roberto Benigni, Audrey Hepburn sau Edward Norton.

Nu stiam de Cinemateca, de Sfantu Gheorghe sau de Ceainaria de la Cotroceni si nu cunoasteam parcul Herastrau.

Nu stiam ce haine imi vin bine sau ce nuante de machiaj sa folosesc. Nu stiam nici macar ca am un corp clepsidra pe care majoritatea barbatilor il prefera.

Nu stiam ca hainele cele mai scumpe nu sunt neaparat si cele mai bune.


Nu stiam ca fetele de la coafor se plictisesc groaznic aranjand parul lung si ca acesta si nu cine stie ce varf despicat e adevaratul motiv pentru care vor sa te convinga sa te tunzi.

Nu stiam ca un regim nu se incepe fara sa ai un program de exercitii si de "cremuire" adecvat. Nu stiam ce e acela un regim sanatos.


Nu stiam sa conduc o masina sau o motocicleta. Nu stiam sa merg pe role.

Nu stiam cum sa fac omlete sau cartofi prajiti.

Nu stiam ca am talent la desen.

Nu stiam cum sa conving un angajator ca sunt omul potrivit pentru un anume loc de munca.


Nu stiam ce imi doresc de la o relatie. Nu stiam sa acord sanse.

Nu as fi stat linistita dupa o intalnire gandindu-ma nepasatoare "ei bine daca m-a placut o sa ma sune, daca nu asta e!".

Nu m-as fi intalnit cu mai multi barbati in acelasi timp.

Nu stiam ca trebuie sa-i iubesti doar pe cei care te iubesc.

Nu stiam ca iubirea nu rezolva totul. Nu stiam ca ma voi duce la doua nunti si ca ambele casnicii se vor destrama. Nu stiam ca nu trebuie sa te casatoresti prea devreme deoarece oamenii se schimba usor pana la o varsta.


Nu stiam nici ca un card bancar, chiar daca nu il folosesti, te indatoreaza totusi lunar etc etc etc dar cele mai multe lucruri nu le stiam despre mine.

Incep sa am incredere in vorba ca femeia la 30 de ani e cea mai fericita. Viata chiar devine mai buna pe masura ce stii mai multe.

Numai daca ma gandesc la colturile lumii pe care nu le-am vazut inca.. De-abia astept urmatorii ani!