Azi am inceput prima saptamana de mancat sanatos cu ajutorul celor de la LifeBox. Fiind weekend am primit cutiile cu mancare pentru sambata si duminica, asa ca am vazut si incercat deja destule mancaruri cat sa ii laud pentru ce servicii ofera.

Nu cred ca am mai mancat vreodata asa sanatos, mai putin, da, dar mai sanatos, nu cred. Plus ca nici nu am terminat inca cele 3 mese (+ 2 gustari) pentru prima zi si deja am incercat ingrediente pe care nu le mai gustasem niciodata.

Ca sparanghelul sau cartofii dulci din micul dejun

Sau ca supa crema de sfecla, sau chiftelutele de legume cu muguri de pin, din restul meniului de sambata

M-am hotarat sa incep cu Meniul Optim de 1500 de calorii pe zi, care conform unui calculator de pe net ar trebui sa ma ajute sa slabesc cam 2 kilograme pe luna. Ah ce minunat ar fi. Pe langa bucuria ca mananc sanatos, ca nu mai trebuie sa ma gandesc eu ce sa mananc sau sa umblu prin vremea de afara pe la magazine. 

Mancarurile sunt ca la restaurant de aratoase si gustoase, si sunt gandite si pregatite de un bucatar in colaborare cu un doctor nutritionist. Pretul e putin mai mare decat la ce ajungeam cumparand produsele frufru, dar e ca si cum ai acoperi si serviciile unui nutritionist. 

Anul trecut pe vremea asta dadusem 1000 de lei pentru prima luna clinicii KiloStop (+calculati pretul cu mancarea pe o luna), in timp ce o luna intreaga de mancare livrata de LifeBox ajunge pe la 1800 de lei. 

Pentru ce am eu nevoie acum clar se merita, deoarece eram blocata intr-o rutina si cu mancatul si cu slabitul. Poate in timp voi ajunge sa imi prepar iar eu mancarea, mai ales ca acum descopar o multime de optiuni / retete de mancare sanatoasa, dar pana atunci, LifeBox e super!