Cateva ganduri in urma lucrurilor citite azi:


Vanzarile sunt un joc de numere

Decat sa te concentrezi pe a livra un sales pitch pentru 200 de oameni foarte interesati, mai bine te concentrezi pe a ajunge la 200.000 de oameni, chiar daca 190.000 nu vor fi interesati. Vanzarile sunt si un joc de acceptare a faptului ca nu ii vei multumi pe toti. 

Emotia bate continutul prezentat

Cand suntem la inceput miscarile noastre sunt mai stangace, prezentarile noastre sunt mai slabe din punct de vedere al cunostintelor pe care le transmitem.. Dar avem acel entuziasm si acele emotii ca ale actorilor ce joaca pentru prima oara o piesa de teatru. Oamenii isi doresc de multe ori sa primeasca acea energie mai degraba decat niste informatii mult mai utile dar prezentate intr-un mod plictisitor.

Resentimentele provin din respingerea prezentului

Cine traieste in prezent nu poate fi nefericit. Doar cine este cu gandul la ce vrea si inca nu are, sau la ce a avut si a pierdut, este nefericit. Prezentul si sinele nostru, asa cum il prezinta Eckhar Tolle, este fericit in orice circumstante. Se poate bucura de soare sau de luna, de cald sau de frig, de lumina sau de intuneric, de apa, de vant.. Pericolul celor care isi doresc sa evolueze e ca facand planuri traiesc mult in viitor. Insa odata ce ai terminat de planuit, doar entuziasmul pus in lucrurile din prezent te ajuta la realizarile din viitor.

Sunt niste idei bune care sper sa mi se sadeasca in subconstient.