Citeam niste articole de Ryan Greenhalgh si mi-a atras atentia ceva ce a scris legat de aventura: atunci cand jucam jocuri nu ne facem niciodata un personaj care sta la calculator. Atunci de ce nu facem mai multe ca sa nu ne traim mare parte din viata in acest fel?

Sa traiesti o viata cu aventura nu prespune bungee jumping, plecat in jurul lumii, sarituri de la 70 de m in apa, sau alte lucruri care iti pun viata (sau relatia) in pericol. Aventura inseamna de fapt: nesiguranta, iesit din zona de confort, noutate, lucruri memorabile.

Sa te urci pe o cladire inalta, sa alegi drumul necunoscut, locuri noi, experiente noi.. lucruri care ne sunt la indemana indiferent cat de mic ar fi orasul in care locuim sau bugetul pe care il avem. Majoritatea aventurilor au un comun un lucru insa: iesitul din casa, zona de confort fiind de cele mai multe ori casa, calculatorul..





Astfel ca o idee pentru 2015 ar fi aceasta: daca obiceiurile pe care le avem nu ne asigura viata pe care ne-o dorim, sa traim mai putin lasandu-ne pe mana lor, si mai mult croindu-ne drumuri noi.