Am dat din picioare cat am putut si pe unde am putut cand am auzit ca vor sa inchida Google Reader, fiind un serviciu care mi-a devenit foarte drag si fara de care nu-mi puteam inchipui ca viata mea online, care include urmarit peste o mie de site-uri si bloguri, o sa fie la fel.

Dar se pare ca baietii de la Google nu au putut fi induplecati nici de petitii, nici de scrisori si la 1 iulie 2013 ne spunem La revedere de la Reader.

Am vazut ca sunt ceva persoane care imi urmaresc blogul prin Reader asa ca scriu acest articol si ca sa va informez pe acesta cale, cum ma puteti citi in continuare daca sunteti unii dintre ei. Daca deja ati gasit un serviciu care sa inlocuiasca Google puteti ignora acest mesaj, daca nu, cititi, va minunati :P si mai ales incercati:

O prima optiune ar fi Feedly.com (design frumos, face importul automat daca ii permiteti)


sau TheOldReader.com (necesita exportul datelor din Google Reader si import in contul de la ei)


Pentru ca scriu destul de rar pe blog insa, m-am gandit si nu mi-ar fi greu nici sa va trimit lunar un newsletter cu ce am mai postat, asa ca daca preferati sa primiti mesajele direct pe mail, si mai ales daca acum folositi FeedBurner, programat se aude sa se inchida si el curand, puteti sa va abonati aici si va voi tine la curent: