Fac ce fac si ma imbolnavesc de cele mai misterioase si ciudate boli. Mai intai bruxismul si acum endometrioza (de fapt daca ma gandesc bine probabil endometrioza a condus la bruxism, scrasnitul din dinti fiind o metoda de a face fata durerii).

Endometrioza e o boala care de 300 de ani e studiata si nimeni nu gaseste de ce apare si cum sa o tratezi ca sa nu mai recidiveze. E infricosator ce gasesti pe internet despre boala asta asa ca m-am decis sa scriu si eu un articol optimist insa, fiindca am gasit o solutie, un tratament care pentru mine functioneaza foarte bine, si anume apa plata bauta in cantitati mari.

Prin nu stiu ce mister cam dupa un litru de apa bauta durerile cauzate de endometrioza incep sa dispara. Apa sa fie curata, filtrata sau de munte, de preferat sa o beti din pahar de sticla, desi mie si din sticle de platic daca o beau tot imi face bine.

Si pepenele de asemenea e bun, si limonada / apa cu lamaie dar sa fie facuta in casa, cat mai putin indulcita. Nu limonada din comert si alte bauturi dulci necargobazoase sau carbogazoase (inclusiv bere) fiindca parca mai rau fac.

Binenteles ma adresez fetelor cu endometrioza diagnosticata de medic ca nefiind grava, doar ceva ce trebuie monitorizat si totusi trebuie sa faceti fata la dureri mari. (Daca racesti des la burta si ai dureri pelviene pot fi semne de endometrioza)