Anne Marie a scris un articol in care isi exprima dorintele despre cum ar vrea ea sa fie barbatii de la noi din tara

Comentariile si reactiile online-ului au fost uimitoare - in sensul negativ, caci se pare ca multora li s-au parut greu de digerat chestiile pe care le vrea ea la barbati, si anume:
  1. sa arate bine
  2. sa citeasca
  3. sa danseze bine
  4. sa fie siguri pe ei
  5. sa nu stea cu parintii (aici i-a lovit pe multi) sau chirie daca e trecut de 30 de ani
  6. sa faca gesturi romantice
Lucruri care mie nici nu mi se pareau de discutat sa fiu sincera. De ce sa nu aspire un barbat la cele de mai sus? Si de ce sa nu aspire femeile la asa barbati?


M-am mirat sa vad in cele peste 300 de comentarii cum multi au considerat ca nu ai sanse sa gasesti asa un barbat si ca are ea o problema, pretentii mari sau aspiratii prea materiale. Sau daca exista barbatii astia sunt "din aia care inseala". Plus o mostra de comentarii intelectualo-gretoase, ca cel de mai jos, sau de-a dreptul gretoase, ca cele de aici.

Eu ca dovada ca ce zice ea e foarte posibil vi-l dau exemplu pe Alex - si ma scuzati ca il laud, dar merita: 
  1. nu-i manechin dar e atragator si foarte ingrijit
  2. e spiritual si istet si da, citeste mult si ma invata mereu lucruri noi
  3. danseaza pro-level, dar m-as fi multumit si daca avea doar ritm
  4. are incredere in el, n-are probleme cu a fi afectuos in public
  5. nu mai sta cu ai lui de la majorat si nu mai sta cu buddies de cand m-a cunoscut pe mine
  6. chiar prefera sa faca el cina si treburile gospodaresti ca eu sa am timp mai mult pentru "afaceri"
si pe langa asta e si fidel, ambitios, amuzant, curajos, echilibrat, fotogenic si are si alte calitati. 

Pana sa fiu cu el am iubit si barbati care locuiau in apartament cu mama lor sau cu alti colegi, nu-i nicio rusine in asta, doar ca as fi vrut din suflet sa avem locusorul nostru - inchiriat, nu era problema! Si as fi pus si eu banut langa banutul lui sa il avem daca s-ar fi putut.

Am avut prieten caruia nu-i placea sa mearga la petreceri si sa danseze desi m-as fi distrat mai bine daca o faceam. Despre asta e vorba.. despre aspiratii. Despre cum ar fi cel mai bine. Si dupa cum v-am prezentat dovada, chiar e foarte posibil!

Sunt sigura ca si eu si autoarea si voi, stim chiar mai mult de o persoana care se potriveste profilului. Si atunci de unde toata harababura?

Eu cred ca din:
  1. frustrari - multi barbati (si chiar femei) care nu indeplinesc "conditiile" mentionate de ea s-au simtit atacati. Pun pariu ca mai toate comentariile rautacioase au venit de la cei care stau cu ai lor
  2. neincredere in sine - au comentat negativ fiindca nu sunt siguri pe ei ca vor indeplini conditiile vreodata si bate-le vina pe femei, ca prea multe vor!
  3. interpretari gresite si supozitii - si mereu negative gen "a deci tu vrei sa iti dea barbatul totul pe tava" sau "pai ea nu are nimic de oferit si cere toate astea" - ai zice ca toata lumea o cunoaste pe fata asta personal
  4. rautate gratuita sau prin imitatie - deci bloggerul X pe care il sustin eu a zis de rau, ii voi sustine opinia
  5. comentarii de dragul de a comenta, fara sa fi citit intreg articolul
Troll
In incheiere, daca ma cunoasteti stiti ca nu am cautat barbati perfecti. Mereu insa am cautat barbati buni pentru mine.

Spre deosebire de fetele materialiste nu am cautat niciodata un barbat cu bani, ci un barbat ambitios, care sa nu fie sub papucul mamei, sa am ce discuta interesant cu el, sa ne simtim minunat impreuna, sa imi ofere afectiune si niste romantism, sa cred ca putem construi o familie frumoasa in viitor. Si iata ca ce cauti gasesti.

Si ce fata viseaza oare sa fie cu un barbat rece, incult, violent si fara ambitii? Aici alte "calitati foarte dorite"

Iar pana la urma, fiecare cu ce-i place.