M-am hotarat sa incep o serie de articole cu locurile prin care ma plimb cu Google Maps-ul cand mi se face dor de calatorii online. Incep cu Londra fiindca a fost cel mai vizitat oras din lume in 2012 si fiindca e un oras pe care mi-a parut chiar rau ca am dat bani ca sa il vad pe viu.

Intr-un fel asta e si unul din motivele pentru care incep aceasta serie. Fiindca privind inapoi vad ca Google Maps-ul mi-ar fi fost de ajuns si chiar imi permite sa vad mai mult decat au facut-o cei mai mult de 1000 de lei cheltuiti pentru excursia la Londra.

Poate ca in viitor voi vedea altfel lucrurile, dar de ceva timp am inceput sa vad cu alti ochi plecarile in afara. Mai exact simt ca o calatorie are nevoie de un scop real, nu neaparat sa vezi un anumit oras, sa-i simti pulsul, sa-i vezi obiectivele turistice sau sa-i cutreieri magazinele. Stiu ca cei pasionati de calatorii or sa fie contrariati dar eu va recomand calduros Google Maps pentru toate acestea, e o alternativa viabila, asa cum sper ca veti vedea din poze.

As, acuma imi dau seama ca ar fi fost o idee buna sa pun link la poze spre locul unde le-am gasit in google maps. O sa fac asta la urmatorul post, care va fi despre ... Paris!