Ce te hraneste te distruge

Cu cat mananci mai mult cu atat cresti riscul de boli. Alimentele consumate pentru proteine au colesterol care se depune in vasele inimii la fiecare masa putin cate putin, astfel ca cei care manca mult ajung sa aiba probleme arteriale. Cei care mananca dulciuri ajung la diabet si probleme cu dantura. Atacul cerebral, scleroza multipla, hipertensiunea, cancerul de prostata, de colon, mamar, sunt toate pe lista bolilor si pericolelor ce vin usor in urma mancatului in cantitati mari. Si sa nu uitam de cea mai evidenta boala: obezitatea.

Injectii diabet - nu se fac pe perioade de tratament, ci pe tot restul vietii

Dereglarile hormonale

Carne de pui, oua, lapte.. ai zice ca e mancare sanatoasa. Dar puii, gainile, vacutele din uriasa industrie alimentara sunt hranite cu furaje concentrate sau injectate cu hormoni de crestere care, odata ajunsi in corpul uman, conduc la hormoni feminini secretati dinainte de vreme sau in exces.

Fie ca e vorba de consumul propriu sau al mamei dinainte chiar si cu ani buni de nastere, acesti hormoni opresc dezvoltarea baiatului (din acele puncte de vedere) si il feminizeaza, de unde si man boobs. Tot din cauza lor fetitele ajung la pubertate prematur (chiar si inainte de 8 ani) si au serioase probleme menstruale si doar injectiile le pot stapani hormonii din corp.


La 4 ani aceasta fetita din Romania a fost diagnosticata cu pubertate precoce

Cheltuielile uriase

Conform Institutului National de Statistica consumul de bunuri alimentare este principala destinatie a cheltuielilor efectuate de romani. Romanul cheltuieste in medie 41% din salariu pe mancare si bauturi non-alcoolice in timp ce pentru cultura si recreere cheltuielile sunt de 4,4%. Costurile medicale cum ar fi costul unei interventii chirurgicale pot depasi lejer veniturile unei persoane.

Cheltuielile cu alimentele depasesc orice alta cheltuiala lunara a romanilor

Sa ne interesam deci cum putem manca mai putin, mai bun si mai ieftin.