Dragoste, diete si depresii

Stiti cum se zice despre barbati ca se pricep toti la fotbal? Asa si noi femeile parca toate ne-am nascut psihologi si doctori nutritionisti.

Dar cand vad cum se inghesuiesc pe blogul meu vizitatori si vizitatoare cautand cum sa faca fata unei depresii din dragoste sau cum sa slabeasca va spun sincer ca mi-e teama. Mi-e teama sa nu le fi spus ceva gresit. Am un prieten care de doua ori a tinut dieta si de doua ori a intrat in depresie. Cu lucrurile acestea nu e de glumit.

Asa ca m-am hotarat sa gasesc ajutor specializat.

Daca lucrurile merg bine, la sfarsitul fiecarui articol unde mi-am dat eu cu parerea despre depresii si slabit vor aparea niste linkuri spre cabinete unde va asteapta informatii de la persoane mult mai competente decat mine in acele domenii.

4 comments:

Mihai spunea...

pai a intrat in depresie pentru ca i-a scazut brusc indicele glicemic, e destul de simplu sa-si dea seama, trebuia sa evite asta cu niscaiva dulciuri bine plasate. dietele stricte in general demoralizeaza, de-aia am grija sa am mereu ceva dulce in casa :D

Ela Iliesi spunea...

Am uitat sa zic ca stiu si cativa baieti care se pricep la slabit :-p

auzisem chestia asta, dar lui nu-i plac dulciurile, mananca rar de tot, se ingrasa de la chestii prajite. oricum probabil de la lipsa de ceva tre sa fie

Mihai spunea...

se pricep la slabit, adica slabesc mai repede? in general asa se intampla la barbati, metabolism mai rapid, fara probleme lunare, mai multe sporturi practicate, etc.

Ela Iliesi spunea...

Nu, ma refer ca au mereu la ei sfaturi despre slabit :P

Acum vad de ce sunteti mai norocosi aici.