Fii acolo unde este nevoie de tine

In lumea asta mare, lucrurile se schimba doar atunci cand mai multi oameni se unesc. De aceea cred ca fiecare ar trebui sa isi da seama pentru ce lucruri merita sa lupte.

Probabil batranii sunt primii care ies in strada fiindca ei si-au dat seama ce conteaza pentru ei (ce-i drept, au avut si mai mult timp sa se gandeasca).

Tu fara ce nu ai putea trai? Fara internet, fara libertate? Ce fel de lume iti doresti? Ce fel de Romanie?

Fii acolo unde este nevoie de tine. Gaseste grupurile de oameni carora le pasa de acelasi lucruri ca si tie si sprijina-i cand cauza lor are nevoie de sustinere.

-

Eu m-am alaturat azi initiativei Slabute.ro si am semnat prima petitie nationala pentru dreptul la viata sanatoasa, care cere:

- ca aditivii alimentari periculosi (ex: Glutamat monosodic, Caragenan, etc) sa fie interzisi spre folosire in industria alimentara
- carnea de la animale vanduta in magazine sa nu fie indopata cu hormoni, antibiotice
- ca pe etichetele alimentelor sa fie trecute valorile nutritionale si ingredientele reale
- ca agricultura locala sa fie incurajata si sustinuta de catre stat
- ca standardele alimentare sanatoase sa inceapa sa fie respectate

In asta cred fondatorii site-ului si vreau sa ii ajut sa le reuseasca.

Personal vreau o Romanie in care sa-mi fie usor sa mananc sanatos. In care un mar se gaseste mai usor decat o shaorma. In care sa nu fiu bombardata de reclame la produse nesanatoase..

O Romanie mult mai draga mi-ar fi.

Semneaza si tu petitia aici:

PETITIE: Semneaza pentru dreptul la o viata sanatoasa

1 comments:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com