Caut mentor

Mi-ar placea un mentor. Un om al business-ului online romanesc care ar avea timp sa-mi povesteasca lucruri sau sa-mi raspunda la cateva intrebari, sa-mi povesteasca experienta lui si sa ii aflu perspectiva.

Am citit in doua carti zilele acestea despre regula celor 5, 6, 7 contacte care ne separa de oricine. Cineva sigur cunoaste pe cineva care cunoaste pe altcineva .. care sigur imi cunoaste viitorul mentor. Daca ar fi asa, doar 5-7 persoane sunt intre mine si Calin Fusu, Bobby Voicu, Orlando, Manafu, Mihai Seceleanu..

Pe de alta parte, cum poti sa te duci la cineva care are deja pe picioare afaceri online si recunoaste o idee buna cand o vede, fara sa te ingrijorezi ca dupa ce ii spui planurile tale ar putea sa ti-o ia inainte?

O solutie ar fi sa astept cu mentorshipul pana am deja semnate niste contracte care imi ofera exclusivitate. O alta sa ma orientez spre cineva care s-a retras fericit din afacerile online. Si o alta sa gasesc pe cineva care nu ar fi deranjat sa semneze un contract de confidentialitate.

Stiti pe cineva potrivit?

2 comments:

Anonim spunea...

Vezi u Ela, unui mentor cu viziune, care într-adevăr poate fi mentor, nu trebuie să îi prezinți ideea ta de ”afacere” ci mai degrabă viziunea ta despre a face afaceri în mediul respectiv.

Ela Iliesi spunea...

Asa e, dar as vrea si una si alta

PS: ce-mi place cum suna "a face"-le din "afaceri" :)