Despre suparari si caderi de curent

"Marilena de la P7" este un film romanesc din 2006 (simpatic din mai multe motive, nu doar din cauza elementului fantastic de care o sa va povestesc, asa ca vi-l recomand, cu mentiunea ca la sfarsit e cu sange).


In mare, e vorba de un baiat de 13 ani care se indragosteste de o prostituata, Marilena. Minunat la acest film mi se pare ceea ce se intampla atunci cand Marilena e f incarcata afectiv. Cand Marilena iubeste - aparatul radio o ia razna, cand Marilena plange - cade curentul.. Gasesc ceva f romantic in treaba asta.

Am observat de-a lungul timpului ca exista o legatura ciudata intre suparari si caderi de curent. De fapt scriu acest post, pe care il aveam in cap de cateva zile, tocmai pentru ca doar ce a avut loc o discutie mai aprinsa in birou urmata de o pana de curent si mi s-a confirmat teoria. Am I alone in this sau mai crede cineva ca energia noastra afecteaza energia electrica?

LE: De fapt probabil si Cristian Nemescu credea. Marilena de la P7 e ultimul proiect finalizat al regizorului.

3 comments:

Medy spunea...

M-ai facut curioasa :D De unde pot sa-l descarc/vad?

Ela Iliesi spunea...

He he, ma bucur. Eu l-am descarcat de pe DC acum vreo 2-3 ani cand l-am vazut.

Medy spunea...

L-am gasit online :) A fost interesant. Mie imi place sa ploua cand sunt trista sau plang. Mi se pare ca natura tine astfel, cu mine.