1. Ce raspundeai la intrebarea: ce vrei sa te faci cand vei fi mare?

Cantareata, prezentatoare de stiri in Italia, gimnasta sau profesoara.

Mama a insistat mult timp ca vreau sa ma fac doctorita dar nu i-a mers. Desi era cat pe ce cand am terminat ASE-ul.. Am descoperit Grey's Anatomy si mi-am luat carti de biologie si chimie pentru examenul la Medicina. Mi s-a stins repede pasiunea, prea complicate relatiile intre doctori, nu mi-ar fi ramas suficient timp sa salvez vieti.

2.Care erau desenele animate preferate?

Era o vreme cand ora 13 insemna Popeye impreuna cu Mugur si Laura la televizor, dar nu-mi dau seama daca imi placea Popeye sau doar ritualul nostru. Tom si Jerry m-au invatat mai degraba muzica clasica decat m-au distrat. Jeffersons erau prea moderni, Flinstones erau prea antici.. Poate Sailor Moon sau Sandy Belle. Care era desenele cand se forma forta inelelor?

Nuuu, gata, mi-am amintit: Cartea Cartilor.

Si Biblia pentru copii era cartea mea de suflet. Si cu povesti frumoase si colorata frumos.


Oricum adevarata fascinatie o aveam pentru revistele de benzi desenate sau pur si simplu pentru copii. Le citeam de o mie de ori fara sa ma plictisesc, analizam fiecare scena..

3.Care a fost cea mai frumoasa zi de nastere sarbatorita si de ce?

Hmm, ce zile de nastere imi amintesc.. cred ca de la 18 ani cand a venit Politia de doua ori si ca sa vedeti ce succes au avut vecinii, am poza cu politistul dansand :)) Mama ce de baieti au fost la petrecerea aia.

Sau anul trecut cand am crezut ca RF s-a culcat fara sa ma surprinda ca in alti ani la miezul noptii cu un cantecel de "la multi ani" si o lumanare aprinsa infipta intr-o bucata de prajitura. Si cand colo el se ascunsese sub paturica cu o bucata de cozonac si se chinuia sa aprinda lumanarea cu bricheta.

(Ninu imi pare rau ca s-a intamplat ca ceilalati sa uite de ziua ta. Si eu am patit-o si stiu ca e f trist.)

4.Ce jocuri preferate aveati?

In familie jocurile de table si carti, in fata blocului volei, in spatele blocului tara tara vreti ostasi, sau gimnastica la bara de batut covoare, la subsolul blocului de-a v-ati ascunselea, la padure cataratul cetatii si inotat la bazin, prin cartier intrat in boxele oamenilor.

5.Ce va doreati sa faceti neaparat si inca nu ati reusit?

Imi doream sa joc handbal sau volei la un club. Acum imi doresc sa infiintez niste ligi pentru amatorii si amatoarele de volei, cu niste campionate interne si poate chiar internationale.

6.Care a fost prima pasiune sportiva si nu numai?

Gimnastica cel mai probabil. Acum ca am invatat sa stau in maini, fac halou si ma apropii iar de figura mea preferata - din stat in maini - cadere in pod.

7.Care a fost primul cantaret/grup muzical preferat

Am fost victima influentelor surorii mele, asa ca imi placeau Take That si Michael Jackson dar nu stiam exact de ce. Am fost generatia BSB, dar nu imi placea niciunul dintre baieti - nici macar blondul, Nick. Asa ca.. probabil Paula Abdul sau Prince, din cauza unor filme in care am auzit Rush Rush sau Purple Rain. Dar nu stiu care melodie m-a cucerit prima.

8.Cel mai frumos obiect cerut (eventual primit) lui Mos Craciun, Nicolae

Nu stiam pe atunci ca poti sa ii ceri lucruri la Mos. Cred ca cel mai impresionata am fost intr-un an in care unul din Mosi mi-a adus o cutie imensa roz plina de girly stuff, o papusa, o posetuta roz, un pieptanas roz, o oglinda mica .. Nu mi-a venit sa cred :)

Stafeta mi-a dat-o Ninu si o dau mai departe spre tine daca ai citit pana la sfarsit :)