Clar e greu sa avem corpuri perfecte. E un job part time sa ai picioare tonifiate, un abdomen cu patratele, un ten fara rid, un par aranjat, sprancene arcuite, machiaj, manechiura, pedichiura etc

Dar noi, femeile, incercam.. tinem diete, ne trezim cu o ora mai devreme ca sa ne spalam si coafam parul, tragem de noi sa facem macar o serie de abdomene, ne ungem cu toate cremele care promit ca ajuta la .. sau opresc formarea.., ne impachetam cu folii alimentare, ne dam ultimii bani ramasi din salariu pe tratamente cosmetice, unele tipator de dureroase..

Si totusi.. la sfarsitul zilei, si cu cat se aduna mai multe zile cu atat mai rau, suntem din ce in ce mai nemultumite de noi. Ne uitam in reviste sau la colega cu metabolism mai rapid, par ondulat de la natura sau nascuta mai tarziu ca noi, si ne suparam pe corpul nostru. Uneori pe buna dreptate, dar de cele mai multe ori.. nu

Si aici apare problema, devenim complexate, foarte complexate, exagerat de complexate. Ajungem sa purtam hainele iubitilor, barbatesti, cu linii drepte, care ascund tot ce nu vrem sa ni se vada. Haine negre, haine largi, pantofi sport sau pe cat de confortabili pe-atat de hidosi.

Ne pedepsim si uitam se ne bucuram de faptul ca suntem femei. Ca avem sani, talie, fund si par lung, numai bun de mangaiat. Ca putem alege intre atatea feluri de pantofi cu toc, rochii, decolteuri, bijuterii care sa ne puna in valoare ce avem mai frumos. Si toate astea acum, cand purtam 5-10-15-20 de kilograme in plus, nu atunci cand vom termina dieta aia miraculoasa pe care pare ca nu o putem duce niciodata pana la capat.

Pentru ca traim intr-un cerc vicios. Daca ti-e rusine sa te duci sa dansezi, sa mergi la sala sau sa iesi cu rolele in parc acum cand ai doar 5-10 kilograme in plus, cu timpul ele or sa se transforme in 15-20 de kilograme in plus si tot asa pana nu o sa-ti mai vina sa iesi deloc din casa. Trebuie sa sarbatoresti ce ai, sa schimbi ce poti si sa accepti ce nu poti schimba.

Pe Euforia la 11 ziua si la 1 noaptea se difuzeza o emisiune. Britanicii ii zic How to look good naked, la noi se cheama Cum sa fii sexy.

Formula e simpla - se ia una din nenumaratele femei care au o problema serioasa (si de multe ori pe jumatate mai mica decat o vad ele) cu felul in care arata, se umbla mult la increderea lor in sine si un pic la garderoba, coafura si machiaj si ajung doamnele astea sa aiba un boost de incantare asupra corpului lor de au curajul sa se dezbrace pe o scena in fata a mii de oameni, dupa ce ani de zile nici iubitul lor nu le mai vazuse goale decat in semiintuneric.


Prezentatorul emisunii e Gok, un tip gay, absolut fabulos, care le saruta si le pune mana pe sani si pe fund la toate fetele care participa .. le tine de mana cand merg la cumparaturi, le complimenteaza pana si cele mai uratele fete ajung sa se creada superbe. Needles to say ca recomand calduros episoadele How to look good naked de pe youtube sau Euforia oricarei fete care e nemultumita de cum arata.