Incepem cu Julls care ma intreaba de serialele mele preferate:

Pe langa cele care imi plac de multa vreme si de care am povestit in postul Top 10 Old TV Crush, am mai dezvoltat simpatii pentru Californication si How I met your mother.

Apoi mai sunt serialele gen Prison Break, CSI, NYPD Blue, mai ales Law & Order: Special Victims Unit.

Din seria desene animate inca imi plac toate: Simpsons, Family Guy, South Park, desi de multe ori imi par cam prea pentru baieti.

Am descoperit si Agatha Christie No Meitantei Poirot To Marple, tot animatie, amestec intre personajele cartilor Agathei Christie, care desi parea pentru preadolescenti mi s-a parut distractiv de urmarit.

Pe langa ele vreau sa mai vad neaparat Rome si The Tudors. Am mai auzit de Fringe ca ar fi bun, cica mai bun ca Dr House. Si ceva imi zice ca n-o sa rezist si-o sa ma uit si la noul sezon True Blood.

Leapsa serialelor merge mai departe spre Oana

-

Apoi o leapsa de la Annemarie foarte potrivit numita Nimic nou sub soare si in cazul meu :)) Deci, despre mine, iar:

Ma cheama Ela, locuiesc in Magurele, langa Bucuresti.

Am 1,72 m, port 37 la sandale si imi serbez onomastica pe 7 ianuarie. Numerele 4 si 11 parca ma urmaresc dar nu le-as zice chiar norocoase. Am un frate si o sora mai mare.

Limba materna e romana dar am prins repede engleza, franceza, spaniola etc. Numai germana nu se prinde de mine - nu mi se pare o limba feminina :D

Sunt om bun la toate in online, platit decent. Am absolvit Masterul in Economie Europeana de la ASE iar materia mea preferata a ramas matematica. Am foarte multe hobby-uri dar si mai multe dorinte.

Visez mult si acum ma bucura lucrul asta fiindca doar asa pot sa revad niste oameni. Colectionez biletele si sms-uri de dragoste. Am dintotdeauna o pisica animal de casa desi imi doresc f tare un caine. Sentimentul cel mai dorit e aprecierea.

Cea mai frumoasa zi.. a fost intr-o excursie cu mult soare in care am fost tinuta de mana, alintata, pupata, iubita si mi s-au facut multe poze.

Mai departe vreau sa spuna totul despre ea Irina :)