A venit timpul unei lepse zic, una cu ciudatenii pasata de plimbareata de domnisoara L'ene.

Ca sa nu ma inspir fara sa vreau - am evitat sa ma uit la ce s-a mai scris pana acum si chiar m-am gandit serios la ce lucruri ciudate au gasit altii sau chiar eu la persoana mea.




Intr-o ordine aleatorie, incepe the freak show-ul:

1. Uit lucruri prin autosugestie

Multa lume uita lucruri dar ce e ciudat la mine e ca le uit intentionat. Peste ani de zile de la o chestie urata am un flash back si imi dau seama ca in acel moment de demult am reusit si m-am autosugestionat sa uit acel lucru suparator. E ca o super putere :)

2. Mi se pare ca sunt in Las Vegas la Obor

Sunt foarte impresionata de blocurile de la Obor, de statia de metrou, dar mai ales de luminile si reclamele din noapte de acolo. Ma simt ca in Las Vegas.

3. Cand vad o rafinarie mi se par ca vad New York-ul de la distanta

Ca la punctul anterior, raman fascinata de lumini si am impresia ca sunt pe un vapor care se apropie de New York.

4. Cazinoul de la Constanta

Alte lucru care m-a impresionat f tare a fost Cazinoul de pe faleza Constantei. Orice poza pe care o vad cu Cazinoul (din aer, din profil, oricum ar fi) mi se pare grozava. Mi-ar fi placut sa traiesc in anii 20' si sa existe un astfel de Cazino la care sa merg la petreceri. Ei dar poate sa face vreun carnaval pe acolo..

5. Sinaia cota 2000

Nu imi mai trebuie sa merg in Austria dupa ce am fost weekendul trecut la Sinaia la cota 2000. Din cate stiu la restul oamenilor e exact invers, se duc in Austria dupa care nu mai vor sa mearga pe partiile din Romania. Ei bine nu! eu nu mai vreau sa merg in Austria, am tot ce-mi trebuie aici

legat de 2, 3, 4 si 5 - imi place ca ma pot bucura de lucruri asa simple

6. Imi plac (inca) Animal X

De fapt imi place si pot tolera muzica de orice fel. Muzica pentru mine e doar muzica, daca melodia suna bine si are versuri care imi vorbesc, atunci imi place sa o ascult. Din pacate discriminez si eu in functie de gusturile muzicale; n-as putea sa iau in serios pe cineva care asculta manele cu placere.

7. Am un par ciudat

Asta mi s-a spus la toate saloanele unde m-am dus pentru tuns sau coafat. Daca e scurt arata ca o maturica, are mult volum si abia il pot indrepta. Cica as avea firul creponat. Partea buna e ca ramane ondulat oricat vreau eu, nu se strica repede coafura ca la fetele cu par fin.

8. Cred in calatoriile in timp

Sunt absolut convinsa ca se va putea calatori in timp. Ca se calatoreste in timp as I blog si as you read. Adica eu-l meu din viitor are ca hobby sa se ocupe acum sa modifice niste lucruri pe care le-am facut sau ma orienteaza cumva sa nu fac niste treburi care nu mi-ar face bine. Sincer, cine n-a fost pus pe ganduri de deja-vu-uri?

9. Vad lucruri

Vad lucruri: forme, scene, figuri de oameni. Unde? in linii de gresie, dungi pe dulap, umbre in geam.. Imi pot explica oarecum treaba asta, ca ochiul incearca sa compuna o imagine cunoscuta, dar oricum mi se pare une exercitiu de imaginatie fantastic si-mi place cand vad lucruri inchipuite.

10. Nu-mi place mirosul de pasta de dinti

Mirosul de pasta de dinti sau chiar si de guma mi se pare foarte urat cateodata, mai rau decat daca persoana respectiva ar fi mancat ceapa.

De-abia astept sa termin de scris postul ca sa vad ce au scris ceilalti. Asa ca leapsa se duce repede, repede spre Bianca, Mihaela, Mikidos. Care sunt ciudateniile voastre?