Excursii la Paris in 2 secunde

Unul din sfaturile pe care le-as da cuiva inainte sa plece in strainatate ar fi sa isi ia un parfum si un gel de dus pe care sa le foloseasca numai acolo.

Pentru ca azi am fost iar in Franta.

Am desfacut gelul de dus cu ciocolata de la Bottega Verde si imediat am fost iar in camera pe care o imparteam cu o bulgaroaica pasionata de istorie la Centrul European al Tineretului Francez.


De aceea parfumul meu preferat e unul de 40 de lei, pentru ca intamplator l-am avut cu mine chiar in prima mea calatorie la Paris. De fiecare data cand ma dau cu Passion Dance de la Avon sunt iar in camera cu asternuturi de pat cu falduri mov pe care mi-o pregatise Camille.


Si mai e un gel de dus care imi aminteste de Monsieur V si de vremurile cand Dariana era insarcinata in luna a 8-a? si mergea cu pasi de rata pe Champs Elysees: Extrait de Douceur de la Bourjois.


Sau poate sunt doar eu. :)

4 comments:

Paul spunea...

de ce te-ai intors in RO?

Ela Iliesi spunea...

Pentru că aici ne-am născut, aici ne întoarcem şi, oricât de mult am urî drumurile, grandomania, dificultăţile de zi cu zi şi hârţogăria, mereu tânjim după unicul loc care poate fi numit „acasă”. :)

Anonim spunea...

te invidiez ca mirosul te ajuta sa ajungi la paris oricand iti doresti. Eu am deviatie de sept, probabil de'aia nu reusesc niciodata :)

Ela Iliesi spunea...

eu te invidiez pe tine ca te duci pe bune in toate locurile la care eu visez :)) basca o deviatie de sept, care suna f cool :D