Sunt oameni care atunci cand se iubesc petrec impreuna cu placere tot timpul pe care il au. Se vad la serviciu, la scoala, acasa, ies prin oras, merg in vacante, in vizite, la petreceri, la cumparaturi..

Se spune ca nu toti au stomacul pentru asa ceva. Pentru unii o astfel de apropiere poate distruge misterul, atractia sexuala. Se simt sufocati sau ramasi fara libertate.

Eu cred ca de fapt nu toti au norocul sa intalneasca un om cu care sa poata avea o astfel de relatie. O astfel de dragoste, potrivire, prietenie..

Atunci cand cei doi or sa se vada mai rar din diverse motive / obligatii, ei sunt oamenii care au cea mai multa incredere unul in celalalt. Fiindca stiu ca de fapt ce si-ar dori celalalt cel mai mult ar fi sa fie langa el.

Sunt cei care au linistea ca partenerul lor ii iubeste si ii va sustine mereu. Au pe cineva alaturi de care pot sa infrunte orice problema ar aparea. Sunt cei care se iarta fiindca stiu ca nu au vrut sa se raneasca.

Sunt oamenii pe care ii vezi razand cel mai sincer impreuna, cei care fac dragoste des, isi spun totul, se cunosc cel mai bine, stiu ce l-ar face face fericit sau ce l-ar supara pe celalalt.

-

Pe langa acesti oameni mai sunt casatoriile nefericite, aventurile, dragostea neimpartasita, relatiile cu cei prea pasionati de hobbyul, munca sau libertatea lor, cu cei prea prinsi de obligatiile fata de familia lor, cu cei gelosi, abuzivi.. Legaturi sau parteneriate intre oameni care se iubesc, se potrivesc sau comunica prea putin..