Se numeste La Douleur Exquise! ceva ce s-ar traduce la americani ca The exquisite pain of loving someone unattainable.

E un episod cu mult sex fiind vorba de fetisuri. Incepe cu o iesire a fetelor imbracate kinky in oras intr-un club cu tema sado-maso unde Samantha biciuieste baietii rai si se continua cu Miranda facand sex in locuri publice, cu Charlotte satisfacand fetisul cuiva pentru picioare si cu Stanford facand cyber sex.

Carrie si Big sunt intr-o relatie de mai bine de un an, au inceput sa se inteleaga bine, si-au spus I love you-urile si acum isi spun la revedere. Big pleaca la Paris, s-ar putea chiar sa se mute acolo doar ca nu s-a gandit ca ar fi important sa discute inainte despre asta si cu Carrie.



Mi-a placut episodul mai ales fiindca mi se pare ca in sfarsit explica la subiect de ce ii e atat de greu lui Carrie sa puna punct relatiei.

Daca asta e marea dragoste a ei langa care trebuie sa ramana si sa lupte pana ce toate isi vor gasi o rezolvare, genul de iubire pe care o s-o regreti dupa 40 de ani de cand ai incheiat-o cedand frustrarilor de a te afla intr-o relatie prea dificila?

Dar daca e genul de iubire obsesiva care o tine captiva intr-o relatie in care nu are parte de bucuria de a fi apropiata de cineva care sa o iubeasca si sa aiba grija de ea, de ce simte, ci ii produce doar framantari si suferinta?



Ar fi fost un sfarsit potrivit. Ca fapt trivial in ultimul episod Carrie se muta la Paris, cu un alt barbat, desi Big incearca sa o opreasca, iar in filmul Sex and the City getting carried away is a good thing.

Daca si voua v-a placut melodia de sfarsit, se numeste Anna, e a lui Gunnar Madsen si-o puteti asculta si aici.