La data de 26 aprilie 2009 s-a lansat pe piata online romaneasca primul portal de intalniri pentru persoanele cu deficiente, www.dizabillove.ro, un site gratuit dedicat celor ce traiesc cu dizabilitati vizibile sau invizibile, dobandite sau innascute, permanente ori temporare..

Deapre misiunea site-ului Dizabillove..

Misiunea lui este de a oferi utilizatorilor instrumentele online necesare pentru a intalni oameni noi, a interactiona unii cu altii, de a lega prietenii, de a gasi suport, de a isi exprima gandurile si sentimentele, si sa speram de a gasi dragostea alaturi de persoana potrivita. In spatele Dizabillove stau persoane voluntare, dezinteresate care nu se gandesc la profituri ci la binele pe care il fac celorlalti ajutandu-i sa se indragosteasca.


Despre ideea site-ului..

Marea majoritate a oamenilor singuri au o problema in a isi gasi pe cineva fie pentru ca nu au timp, sunt foarte ocupati cu munca, fie nu stiu unde sa caute, nu au o viata sociala foarte activa, nu cunosc multa lume etc.

Pentru cei cu dizabilitati problema e si mai mare. Persoanele cu dizabilitati sufera de multe ori mai intens de izolare, de lipsa unui partener cu care sa comunice, sa petreaca timpul, sa iasa impreuna. Site-ul www.dizabillove.ro a fost creat pentru a acorda persoanelor ce traiesc cu dizabilitati o modalitate gratuita si usor de utilizat pentru a socializa, fara teama de respingere.

Despre ce ofera site-ul..

Pe DizabilLove utilizatorii isi pot crea profiluri din care sa reiasa cine sunt si ceea ce cauta pe site, pot cauta dupa criterii precise precum varsta, oras sau ocupatie alti utilizatori inscrisi pe site descoperind mai multe detalii despre caracterul si interesele acestora, pot trimite mesaje gratuit si nelimitat, isi pot face o lista cu persoane favorite si pot urmari cine le-a vizualizat profilul.

In plus, pe www.dizabillove.ro oricine isi poate deschide un blog in care sa impartaseasca cu ceilalti membri ai site-ului lucruri despre viata de zi cu zi, experiente, sentimente si ganduri. Utilizatorii pot scrie si edita in blog dupa cum doresc si pot comenta si primi comentarii cu privire la cele scrise.

Va invit sa descoperiti DizabilLove! Orice intrebare sau sugestie referitoare la activitatea siteului este binevenita.