De-abia de doua saptamani am inceput promovarea site-ului prin comunicate de presa catre televiziuni, presa centrala, reviste si radiouri si postarea de afise pe la institutiile mari din domeniu. De acea ma bucur de numarul mare de utilizatori pentru un site foarte tanar.

Avem in acest moment peste 160 de membrii, iar numarul vizitatorilor unici zilnici ai siteului este in jur de 100, cu peste 500 de vizitari ale paginii principale. Utilizatorii au si chef de vorba, se scriu deja in jur de 10 articole in bloguri saptamanal.

Prin avem ma refer la noi cei care ne ocupam de site; administrator, moderatori, programatori, art director si sustinatori ai proiectului. Munca fiecaruia este foarte importanta si de mare ajutor iar rezultatele au inceput sa apara.

Cea mai importanta aparitie de pana acum a fost una televizata, intr-un reportaj de la TVR Timisoara unde Sorin si Andreea au spus niste cuvinte foarte frumoase despre site.

A mai aparut de asemenea un articol pe prima pagina a site-ului oficial al postului Acasa Tv, scris cu mare maiestrie de Annie.

TVR INFO au anuntat un weekend intreg in sistem crawl, pe banda de jos, despre lansarea siteului si ne-au anuntat ca vom aparea si la stirile TVR INFO. Am primit de asemenea invitatia de a aparea in cadrul emisunii Transilvania la zi de la TVR Cluj.

Weekendul acesta Radu Florian care se ocupa de partea estetica a siteului a terminat si el de creat bannerele, flyerele si stickerele.

Vom distribui de acum in continuare materiale in Bucuresti dar si in restul tarii, bannere pe siteurile institutiilor, flyere la clinicile unde se duc cei cu dizabilitati - de exexmplu clinici de proteze si ortopedie, anunturi pe forumurile cu cel mai mare trafic - la sectiunea potrivita, caci nu dorim sa facem spam.

Mai vrem sa lansam pe Internet micute virale - videoclipuri cu o fata si cu un baiat care anunta prin semne deschiderea acestui site de intalniri, reclame in revistele de medicina si pe bloguri o leapsa - "Te-ai intalni cu o persoana cu dizabilitati?" pe care o s-o vedeti in curand si la care sper sa raspundeti :)