Exact acum un an, in aceeasi sala de teatru, si tot pe seara, o vedeam pentru prima oara pe MaMouret. Atunci eram doar noi 3, acum insa am mers in grup mare; eu, parinti, copii, oameni care au mai vazut piesa si altii care o vedeau pentru prima oara pe doamna Buciuceanu pe scena, in fata lor, si se stergeau la ochi pe ascuns.

Pentru mine a fost acelasi sentiment pe care il ai cand recitesti o carte care stii ca iti place dar nu iti mai amintesti exact cuvintele. Si daca intre timp tu te-ai schimbat, acestea capata si ele un nou inteles.

Astfel de cuvinte sunt cele pe care Marie Jo le spune chiar la inceputul piesei.. "Ce bine cred ca e sa suferi dupa cineva care nu te iubeste pe tine. Sa te oglindesti in ochii lui cand stii ca el se gandeste la altcineva."

Sau ca cele pe care la spune Francoeur: "Eu atrag numai femei usuratice. Cele care au curaj sa aiba o aventura de-o noapte cu mine, dar n-au curaj sa ma urmeze in lume. Si-apoi, cand esti cum sunt eu, mereu in mijlocul fiarelor, te gandesti: daca raman fara vreo mana sau vreun picior. Care dintre ele or sa ramana langa mine dupa aceea?"

Cu Marie Jo nu mai sunt de acord, pe Francoeur insa il inteleg mai bine.

---

Sunt foarte entuziasmata de proiectul meu si ma cuprind asa niste emotii la gandul ca va trebui sa vi-l prezint. Dar lumea incepe sa afle de el si-as vrea sa fiu totusi eu cea care va spune :)

Pentru ca zic eu ca imi cunosc cititorii si stiu ca o sa raspundeti incantator de pozitiv, m-am tot gandit cum sa fac cu cei care vor dori sa il sustina mai departe. Astfel ca pregatesc bannere, o leapsa si un videoclip.

Sunt foarte mandra, ca am alaturi oameni care chiar se pricep la ceea ce fac, fiindca am cel mai frumos site SI cele mai frumoase postere, ca orice problema se rezolva rapid.. Si binenteles pentru ca feedback-urile primite pana acum vis-a-vis de idee si utilitate mi s-au parut incredibile.

In curand.. cu emotii.. despre proiect. Intre timp.. Sarbatori fericite! :)

---

PS: V-am zis ca mi-am pus piercing?