Trebuia sa fie un an, din fericire insa am avut motive sa ma intorc mai devreme. So I'm back :)

Cand mi-am inchis blogul, si am mai lasat in urma cateva lucruri de care nu eram multumita, Radu a mea m-a intrebat ce o sa fac cu timpul liber, spre ce ma orientez, pentru ca oamenii isi creeaza singuri alte probleme, dupa ce scapa de cele vechi, ca sa-si ocupe iar mintea. M-a sfatuit sa-mi fac un plan, sa stabilesc prioritati, ceea ce am si facut, dar mai e ceva de zis inainte de asta.

Mi-am dat seama ca am adoptat oricum o strategie "all or nothing" care nu functioneaza niciodata. Orice are si avantaje si dezavantaje, nu e bine sa renunti la lucruri care din anumite motive nu iti convin, pentru ca renunti totodata si la ce iti place. Mai bine schimbi modul in care le privesti, in care le tratezi etc. E foarte important sa te inconjori in viata de cat mai multe lucruri care iti plac, un secret de-al optimistilor.

Cei care aveau dubii in legatura blogului deschis doar pentru invitati or sa vada ca blogul nu se inchisese doar pentru ei. Vroiam doar sa nu mai fie accesibil in perioada in care nu scriam pe el.

Ce s-a mai intamplat.. am reusit o sesiune cu multe prezente si rezultate bune, am pornit un proiect personal - parte din planul de a face lumea un loc mai bun, am semnat primele contracte, am castigat fursecuri mecanice, am dat jos niste kilograme, am intalnit persoane noi, am fost in alte orase, am citit, am dansat, am desenat, am facut poze, am vazut o gramada de filme si piese de teatru, am descoperit melodii preferate noi, mi-am facut planuri.. Binenteles, o sa impartasesc si aici multe din descoperiri.

Ce s-a mai schimbat.. aspectul blogului, cu photoshop si umblat in coduri, si-mi place la nebunie cum a iesit. Legat de asta, o sa vedeti o similaritate atunci cand o sa va vorbesc despre proiectul DL. Am facut curatenie in blogroll, am adaugat bloguri pe care le recomand mai ales ca eu nu am reusit sa ma plictisesc de ele, si le urmaresc de luni bune cu readerul. Am sters cateva linklisturi de care sper ca n-o sa va fie dor.

Intre timp mai avem multe de povestit. Am asa niste emotii usoare inainte sa dau publish, si or sa ma tina pana incep comentariile. Feels good to be back. :)