Post pentru fete

Bloguri cu un deosebit simt artistic

The "F" word (Arina just loves using the "F" word... FASHION), e un blog in care gasesti postate lucruri minunate, precum filmuletul despre predictiile din 1930 in ce privea moda din 2000:



Style Diary, un blog cu stil, unde am descoperit Reconstituirea Vanity Fair a unor scene memorabile, precum cea din Dial M for Murder, dar si altele,


Something.. with a twist
, ce-i place ei, imi place si mie, si-i plac lucruri adorabile,


Jurnal de shopping online
, unde Adela ne prezinta tot feluri de bunuri interesante care se vand online, precum Cravatele Impaiate:



Bloguri cu hainute vintage

Vintaggeria, unde am gasit, putin prea tarziu :(, cea mai frumoasa rochie vanduta la 30 de ron, ever:



Din garderoba'n garderoba
, blog, mai putin vintage - mai mult naveta pentru incredibila calatorie a unor obiecte vestimentare f ok. Mi-au placut multe dintre ele, in special cizmele, care erau deja rezervate sau vandute :(. O bluzita la care inca nu a ajuns nimeni, la 40 de ron:



A Touch of Vintage, un blog tanar, tot cu vanzare dar unde apreciez si modul de prezentare a produselor. Dintre produsele disponibile, un corset, nu chiar stilul meu, dar dragut:



BIBA BAZAR, un magazin virtual bine intretinut, cu o gramada de hainute, cu recomandari de combinare si cu preturi mici. Dintre produsele disponibile, o rochita interesanta, Valentini, 55 lei:



Bloguri cu accesorii

Sorbet Accessories, unde mi-au placut tare cercelusii complementari, la 21 de ron, ca acestia sau ca acestia:


Podoabe, unde am gasit cele mai grozave maimute, la 15 ron


PIKU
, ku gentute f dragute, dar ce m-a cucerit au fost pepenasii lor zemosi,



Sfatul meu de patita e repede cu ele in google reader sau ce folositi voi ca sa fiti la curent cu blogurile pe care le cititi, altfel va treziti ca mine ca suspinati dupa cea mai frumoasa rochita vanduta la 30 de ron, ever.

:)