Generale

"ela mi-am inselat barbatul"
- te-ai impiedicat si-ai cazut? nu se face asa. desi.. am fost suprinsa sa alfu ca barbatii iarta mult mai usor infidelitatile partenerelor. si nu vorbesc de o intalnire cu saruturi, ci de sex sportiv; "ah, daca nu te-ai implicat si afectiv, s-ar putea sa mai avem o sansa". In schimb, daca nu stii sa gatesti.. Sau vorba Simonei Catrina "Barbatii te-ar ierta sa te prinda cu orice in gura, atat timp cat nu sunt dulciuri".

"de ce spui vorbe frumoase unei prostituate"
- de ce ne spunem vorbe frumoase in general? ori pentru a ne arata aprecierea ori din interes. mi-ar fi fost de folos si contextul.

"what to do if your girlfriend calls you a misogin"
- Tell her the correct term is misogynist, then take a deep breath... center yourself for a minute... make sure you're sitting up straight and paying attention... and go ahead and give yourself a good hard SLAP! Now be thankful you've got a girlfriend and start paying her much more attention.

"cum ajung la ciocanesti bucovina" - depinde din ce parte vii. Daca dinspre Bucuresti atunci urmeaza sageatile rosii spre bulina rosie :D



"ce e de facut in cazul unei despartiri?" - daca e o despartire serioasa, atunci cel mai bine ar fi sa o/il uiti. stai cat mai departe de ea/el, ingroapa-te in cat mai multe activitati, deschide-ti ochii si inima spre celelalte persoane speciale din lume.

"cum scapi de iubire" - nu scapi de ea, dar se transforma sau se uita cu timpul.

"codul bunelor maniere la o nunta"
- au scris deja fetele de la Crystal Events


Sectiune speciala Sex and the City


"episodul in care carrie l-a intalnit p mr big" - primul episod maaaa, cand incerca si Carrie varianta Samanthei de "sex with no feelings" cu un tip din trecutul ei care o cam facuse sa sufere. Si cum iese ea victorioasa din hotelul unde-l lasase pe tip nemultumit, dupa ce el o multumise, se loveste de cineva si ii cad pe jos prezervativele din poseta. Iar Big o ajuta sa le ridice, si asa incepe povestea lor cu un incident care deja crease atractie sexuala.

"cum a aflat aidan de mr. big" - ii spune Carrie, cand el vine sa o ia de-acasa si sa o insoteasca la nunta lui Charlotte cu Tray. La momentul ala ea deja incheiase aventura cu Big, dar se simtea f vinovata ca il inselase si ca ii ascunsese lucrul asta. Aidan n-a primit vestea prea bine, cum era si de asteptat, si Carrie se duce singura la nunta. Se vad insa dupa, cand Aidan vine sa puna punct.

"famous quotes sex and the city"
- pai unul ar fi chiar din episodul cu nunta lui Charlotte, dupa ce Aidan ii spune ca nu poate sa o ierte, Carrie e chemata de fete pentru poza domnisoarelor de onoare cu mireasa. Si in toata tristetea ei spune ceva de genul: "e destul de greu sa gasesti o persoana care sa te iubeasca, sa te accepte asa cum esti si sa iti ierte greselile, iar eu sunt chiar norocoasa pentru ca am gasit 3 astfel de persoane". (cu referire la prietenele ei)

apoi ar mai fi "The most important thing in life is your family. There are days you love them, and others you don't. But, in the end, they're the people you always come home to. Sometimes it's the family you're born into and sometimes it's the one you make for yourself."

si citatul meu preferat: "Your girl is lovely Hubbell". Carrie e suparata din cauza lui Big, si cum stau ele asa la un pahar de Cosmo, Miranda face o legatura intre relatia celor doi cu cea dintre Barbara Streisand si Robert Redford in "The Way We Were"..



*

Gata, am plecat la Ciocanesti. Planul e sa prind Festivalul Pastravului macar sambata, iar duminica, Hora de la Prislop. Fun fun fun!