First things first - sambata am cunoscut niste oameni care mi-au placut fooarte mult, si desi cred ca s-a cam suparat Edi pe mine ca am anulat mersul la munte, asta e, a meritat - in special pentru mica bucurie adusa Tomatei :).

Cu ea si cu Ene, cea mai delicata santierista ever, Ciupercutza, vorbareata rau si care "mare ghid al Bucurestiului" ar putea fi, Ana, oricum, cine-a auzit de printese roscate? :), Iri, prietenul non-printesei, norocos el, dar tare norocoasa si ea, Andreea, witty si funny, pacat ca nu ne-a zis mai multe, si Florin, pe cat de frumusel, pe-atat de inte/ligent/resant, ne-am plimbat pe la Universitatii ca mai apoi sa poposim la o masa in Il Giardinio, Cismigiu. Acolo ni s-a alaturat si Nicoleta, asa de draguta si sincera - inca nu-mi vine sa cred ca a plans la o nunta asa dreamy-come-true.

Si mi-a placuuut intalnirea asa mult ca nu m-as mai fi ridicat de la masa, dar fetele si Florin inca nu se cazasera, iar concertul lui Kenny incepea in doar cateva ore - cum s-a dovedit mai tarziu, la fel si ploaia.

Despre To-ma-ta, care e maai draguta in realitate (da, se poate :P) fiindca farmecul ii e dublat de accentul de ardeleanca, numai de bine. Mi-a placut mult ca stiam despre ce vorbea acolo, asta fiind marele avantaj cand citesti de mult timp blogul cuiva, si ca n-am avut deloc sentimentul ala de noi cunostinte, ci mai degraba, de revedere. I-am zis acolo si de tatal ei si de caini si na ca am uitat sa o duc la mancare chinezeasca, al doilea plan esuat dupa Muzeul Satului. Argh. Oricum, am strans-o in brate, ne-am pozat si m-am distrat cu povestile ei :)

Ce-mi mai plac oamenii destepti!

Si-acum trecem la partea cu mai putine cuvinte, cea mai recenta descoperire de pe Flickr. O, banuiesc eu, doamna fotograf, care mi-a facut o pofta de Grecia de-mi vine sa plec pe jos intr-acolo.



Si cum Santorini loveste din nou, ne-am cam hotarat pentru "unde" strangem banii.