Adica m-a pus sa va povestesc despre cei 7 pitici de pe creier care-mi gadila auzul (ceea ce-mi aduce aminte de un film de groaza care mi-a marcat copilaria, ala cu piticii care ti se insurubau in creier, l-a mai vazut cineva?). E vorba de melodii care imi plac acum, si probabil o sa-mi treaca repede.

1. De la zodia Leu un cristal portocaleu..

Pe cunoscuti nu-i prea mira, mai demult, facusem o pasiune nebuna si pentru Dalin, cel mai bun si cel mai fin.. :)

2.Cea mai recenta obsesie e melodia lui Natasha Bedingfield, Pocket full of sunshine. Genul care nu rezista testului timpului, dar e fun to listen to, plus ca e asa de voie buna.(ceea ce ma duce cu gandul la doamna care face reclama la o banda pentru dureri cervicale, care dupa ce a folosit-o, zice sotul ei, a umplut-o de voie buna)


3.Pe locul urmator o cunostinta noua, cu accent frantuzesc. Am aflat c-ar fi de fapt preluare dupa varianta originala in germana, care are si videoclip. Mi se pare foarte fierbinte, asa cum anunta de fapt si titlul: L'amour a trois, a celor de la Stereo Total

Moi ce que j'adore
c'est les petit caresses
à 4 mains
si l'un des 2 s'endort
l'autre s'occupe de moi
ouh! voila l'amour à trois!
OOooouuuuUUUuuuh... j'aime l'amour à trois





4.Apoi ascult, de suparare ca nu o sa ajung sa-i vad pe Massive Attack, varianta lui Newton Faulkner a Teardrop. Si cand mi-aduc aminte de concert, parca imi place mai tare versiunea asta.




5. Aici e una fata de care am sentimente contradictorii. Mi-a trimis-o cineva de curand si cateodata imi taie repiratia, cateodata ma face sa inchid winampul. Clar, un pitic: Bebe - Siempre me quedara




6. Sa-i dam Reginei Spektor ce-i al ei - Fidelity. O auzisem dintr-un spot dar tot prin Melting, aproape de ce numesc eu perfectiune in ale muzicii, am aflat cine si cum.




7. Si ultima ar fiiii, sa vedem, sa vedem, Da! Club Weddingul, Trashcan Jack vs Billy Idol Jack Rokka Remix.




Inca in starea placuta de dupa intalnire, trimit leapsa mai departe la Irina, Lucia, Nicoleta, Andrea, Ana, Iri si Florin. Asa, ca de muzica parca nu s-a vorbit :). (la Tomata nu, ca nu i-am raspuns uneia trimisa de ea mai demult mie, si mi-e ca ma cearta)