poza e de-aici

Da, absolut, dar trebuie facute cateva precizari.. Definitia mea pentru "dragostea adevarata" nu trebuie sa fie confundata cu povestea de basm "si-au trait fericiti pana la adanci batraneti", sau cu "e-un curcubeu mereu deasupra sufletului meu", sau "nu ma ninge nu ma ploua cand ma tine el de mana". Nu.

Cuplurile din viata reala au probleme si neintelegeri la care trebuie sa lucreze si pe care trebuie sa le depaseasca. Si-atunci cand e dragoste adevarata, ambii parteneri tin unul la celalat, se respecta, sunt hotarati sa lucreze impreuna si sa-si permita unul altuia sa se dezvolte si sa devina "the best he/she can be", sa faca sacrificii si compromisuri pentru binele relatiei. Asta pe scurt.

Desigur am si o alta varianta cu dragostea adevarata, care zice ca in weekenduri iesiti la plimbare imbracati in aceleasi culori, ca nu mai poate niciunu sa doarma sau sa faca dus singur, ca el le gaseste pe toate celelalte fete din lume respingatoare, ca te face sa te simti foarte apreciata, ca nu spune niciodata lucruri care te jignesc, te dor or make you feel stupid. Portretul lui complet il stiti deja de aici. Dar asta sa ramana intre noi.

Rule no 1:
Don't date a guy you wouldn't marry. Love is tricky.
Keep your head clear.
Not everybody has to like you.
You don't have to like everybody.
The people you like, you don't have to love.