Cand o femeie e tacuta:
1. e timida
2. e lipsita de pareri
sau
3. e foarte inteligenta

Steve Santagati e un blogger devenit cunoscut dupa ce a scris aceasta carte si dupa ce a aparut in emisiunea lui Oprah. Inainte s-a ocupat de modelling si de femei. In Manual Steve explica foarte frumos cine sunt Baietii Rai, ce apreciaza barbatii cel mai mult la o femeie (detaliat de la aspectul fizic pana la jocurile mintii) si dezvaluie niste secrete foarte amuzante - de descoperit - ale barbatilor.

Un Baiat Rau nu e nici un Gagicar dar nici un Misogin - asa cum nici o femie rea nu e nici Curva, nici Scorpie. Un Baiat Rau studiaza de mic femeile cu pasiune, curios sa stie ce le irita, ce le face fericite si mai ales cum poate el sa profite de asta.

(Note to self: Fara sa vreau m-am gandit la Edy care mi-a spus mai demult ca toate cartile pe care le-a citit erau ori de psihologie, gen inteligenta emotionala, ori legate de sex. Plus ca "toti prietenii lui lui sunt fete".

Oare cati barbati inteleg ce inseamna inteligenta emotionala? :) Ma gandesc de ceva timp ca poate e mai usor e sa ai o fetita decat un baiat. Fetitele trebuie sa fie frumoase s.a. in timp ce baietii trebuie sa fie puternici s.a.)

Un Baiat Rau sfasie inimi si ignora nevoia femeilor de tandrete si afectiune. Umbla cu mai multe femei in acelasi timp si considera vanatoarea mai importanta decat vanatul.

A meritat sa citesc pentru

SexMSeuri:

"Nu-i usor sa butonez doar cu o mana ca sa iti scriu .. :)"

Secrete:

cele 4 puncte slabe ale barbatilor - lovituri sub centura

Descoperiri:

pantofii sunt un element neobservat, cu exceptia celor cu toc

Lucruri spuse bine:
"ca sa fii auzita trebuie mai intai sa fii vazuta"

Confirmarea unei teorii mai vechi:

Le place parul lung, le place sa contemple linia chilotului, le plac lucrurile semi transparente, catifelate, cu dantela, in culori femenine - un motiv pentru care ne plac.. e in sine acela ca suntem diferite de ei. As interzice hainele unisex!

In schimb nu am fost de acord cu vorbitul pe sleau despre fostele relatii si nici cu a spune din prima denumirea si detalii despre postul pe care il ocupi. The Ex-files se duc direct la arhiva, daca nu chiar la casat, iar intrebarea "cu ce te ocupi?" e ca o portita catre un teren de joaca.

Open Question: De cate ori ti-ai luat in brate prietena doar pentru a te uita mai bine la o tipa din spatele ei?