De vazut

Juno

Nu pot sa-i spun drama, desi o fata de 16 ani ramane insarcinata fara a-si dori un copil. Nu pot sa-i spun nici comedie, desi m-am hlizit de multe ori pe parcursul lui.

Pe de-o parte ar fi credibil; daca ai un caracter puternic poti sa treci prin multe lucruri grele, si daca tu esti puternic asa vor fi si ceilalti. Pe de alta parte, parca nu poti lua totul atat de usor; cand ai 16 ani ai in tine o mica drama queen, mai debraba decat un zid de indiferenta.

Mi-a placut incepand cu grafica. Apoi pentru actrita asta micuta care are un mare talent. Ideea de baza, povestea, muzica. Merita vazut.

- Wag the Dog - despre politica, oamenii din spatele scandalurilor, showbiz
- Zetgeist - infricosator de multe adevaruri, trebuie sa ai o minte deschisa
- Atonement - pentru imagini si pentru cea mai frumoasa rochie verde. Recomand subtitrare - are Keira un stil de a vorbi ca nu intelegi mai nimic.

8 comments:

Divis0R spunea...

Nu am vazut decat Zeitgeist din filmele enumerate de tine. Sunt 100% de acord cu descrierea ta. Poate ar mai trebui adaugat ca are implicatii religioase destul de puternice.
Pentru restul filmelor, imi dai din timpul tau cate jumate de ora pe zi ? Please :D

b0gdan spunea...

Pe mine unu' m-a cam speriat oleaca Wag the Dog.. adica scenariul ala este posibil 100%.

Cum ziceau? tot ce s-a vazut din razboiul de Irak era o racheta care intra pe cosul unei case...

And btw, you got tagged!

Ela spunea...

Divis0r, ce ma enerveaza pe mine e ca acum stiu lucrurile astea si nu stiu ce sa fac cu ele! Sunt arme perfecte de manipulare dar nu vreau sa le folosesc ci sa le intorc impotriva LOR.

B0gdan, adevarul e ca daca apare la TV lumea crede. Sa vezi si Zeitgeist neaparat!

Merci de tag :)

Divis0R spunea...

Acu intelegi unul din motivele pentru care spuneam ca stiu chestii care nu imi mai dau posibilitatea sa privesc lumea asa cum o priveam candva ? E greu de digerat adevarul cateodata si prea multe cunostinte pot deveni apasatoare. Ignorance is bliss, daca nu e prea extrema.

Divis0R spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Divis0R spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Divis0R spunea...

Imi cer scuze pentru triple post. Netul meu face glume in seara asta.

Ela spunea...

Pentru mine e altfel; cu cat stiu mai multe, cu atat simt mai putin frica. Doar ca pana o sa figure it out.. o sa ma enerveze!

(Credeam ca vrei sa-ti impui mai bine ideea. :-P

Your net is funny. :D)