Blog(ger)

Unul din blogurile pe care le citesc cu placere in ultima vreme e Lumea nwradu, particele din lumea lui Radu Dumitru, varianta reala si, as zice eu, mai desteapta a lui Guybrush. Briefly, mi-a placut si m-a amuzat felul in care vede el lucrurile si modul in care le prezinta; genul de umor manly teasing smart si exprimarea corecta (KR e un lucru atat D rar N ziLL noastR).

Informatiile sunt utile - cum sa scapi de stresantul update de la YM, noi - a scris despre Cloverfield (filmul misterios) inainte sa o citesc in feedurile de la Daring Fireball si interesante - aici e ca la decernarea de premii, as nominaliza cateva, dar mi-e sa nu se supere celelalte.

Also, avem aceleasi preferinte in materie de TV Showuri, travel places si barbati :D.
(Two and a Half Men, fan Mircea Badea..) :P

Comedian



Online Joke

Râdeam cu Natty de fetele de la Spice Girls care nu stiu de ce, dar insista sa cante. Looks like nothing stands in their way. Si dupa ce s-au gandit ele mult (si ideea e atat de geniala incat sunt sigura ca one of them camed up with it), s-au hotarat sa ii lase pe fani sa aleaga urmatorul oras in care vor tine concertul. Un fel de Spice City.

Binenteles ca vestea s-a raspandit repede pe net si s-a creat o mobilizare rapida pentru a le trimite pe fete intr-un loc încântător, cum ar fi.. eu stiu.. Baghdad, Iraq :D. Si zilele treceau si voturile se inmulteau.. si-asa au ajuns mii de votanti sa selecteze Baghdadul ca urmatorul Spice City. Like pawned, owned. Binenteles, la un back track de IPuri s-ar fi vazut orice, numai irakieni nu.

Have fun girls! I suggest a Glamour's little purse kit. :p