Blog(ger)

Unul din blogurile pe care le citesc cu placere in ultima vreme e Lumea nwradu, particele din lumea lui Radu Dumitru, varianta reala si, as zice eu, mai desteapta a lui Guybrush. Briefly, mi-a placut si m-a amuzat felul in care vede el lucrurile si modul in care le prezinta; genul de umor manly teasing smart si exprimarea corecta (KR e un lucru atat D rar N ziLL noastR).

Informatiile sunt utile - cum sa scapi de stresantul update de la YM, noi - a scris despre Cloverfield (filmul misterios) inainte sa o citesc in feedurile de la Daring Fireball si interesante - aici e ca la decernarea de premii, as nominaliza cateva, dar mi-e sa nu se supere celelalte.

Also, avem aceleasi preferinte in materie de TV Showuri, travel places si barbati :D.
(Two and a Half Men, fan Mircea Badea..) :P

ComedianOnline Joke

Râdeam cu Natty de fetele de la Spice Girls care nu stiu de ce, dar insista sa cante. Looks like nothing stands in their way. Si dupa ce s-au gandit ele mult (si ideea e atat de geniala incat sunt sigura ca one of them camed up with it), s-au hotarat sa ii lase pe fani sa aleaga urmatorul oras in care vor tine concertul. Un fel de Spice City.

Binenteles ca vestea s-a raspandit repede pe net si s-a creat o mobilizare rapida pentru a le trimite pe fete intr-un loc încântător, cum ar fi.. eu stiu.. Baghdad, Iraq :D. Si zilele treceau si voturile se inmulteau.. si-asa au ajuns mii de votanti sa selecteze Baghdadul ca urmatorul Spice City. Like pawned, owned. Binenteles, la un back track de IPuri s-ar fi vazut orice, numai irakieni nu.

Have fun girls! I suggest a Glamour's little purse kit. :p