Vara asta am locuit pentru doua saptamani intr-un apartament de langa Cismigiu, pentru a vedea cum ne place zona (si ne-a placut asa mult ca ne-am hotarat ca da, vrem sa stam acolo).


Cand zic langa Cismigiu vreau sa spun atat de aproape incat ii vedeam pe oamenii din parc, iar cand a avut loc Festivalul de Folclor vedeam de pe geam scena.


Din alt unghi al ferestrei ii vedeam pe studentii de la Conservator, pe care ii auzeam de-a lungul zilei exersand la saxofon, pian si alte instrumente pe care nu le recunosteam.


Cel mai mult ne-a placut insa vibe-ul si decorul casei. Mai ales ca ne cumparasem de curand aparatul foto nou, asta ne-a dat ocazia sa ne jucam ca intr-un studio foto.


Chiar si cand ramaneam singura acasa, fiindca am adus trepied, am putut lucra la diverse idei pe care le aveam de mai mult timp in cap, cum ar fi proiectul levitatie.


Cand nu fotografiam citeam, casa lui Lorin fiind plina de carti. La el am si descoperit albumele Reader's Digest pe care mi le-am cumparat si eu apoi pentru a le avea pe viata.


Pentru o perioada destul de lunga de timp apartamentul a fost casa deschisa, in el avand loc piese de teatru. In locul din imaginea de mai sus erau puse in scena piesele de la lorgean theatre.


Cum am aflat citind despre istoricul apartamentului, in cartea despre lorgean theatre, candva in el a locuit si regizorul Cristian Mungiu.


E o locatie foarte buna pentru creativi in general si daca va intereseaza, apartamentul se gaseste pentru inchiriere pe airbnb cu numele A place for wandereres.