Personalul prietenos al unui hotel micut, cochet, situat in zona linistita (aproape de parcul Carol), este in cautarea unei colege pentru departamentul Receptie. Candidata ideala seamana foarte mult cu Rachel Jansen, receptionera hotelului hawaian din filmul Forgeting Sarah Marshall.

"zambitoare"

Politicoasa, inteligenta, cu simtul umorului, aspect fizic placut, foarte buna cunoscatoare a limbii engleze si cu minime cunostinte dintr-o alta limba de circulatie internationala, cunostinte bune de operare a calculatorului. Experienta in schimb nu este obligatorie.

"orientare spre client"

Receptionera va asigura servicii de informare asupra serviciilor oferite de hotel, va prelua si va inregistra rezervari, va rezolva formalitatile administrative la cazarea clientilor (primire, intocmirea actelor necesare, prezentarea hotelului, incasare plati), va solutiona solicitarile inregistrate si va superviza impreuna cu managerul hotelului activitatea personalului responsabil cu bucataria si curatenia.

Viitoarea super receptionera este rugata sa ne contacteze la adresa de email: office.suterinn@gmail.com. O asteptam cu drag! :)