In primul rand salutari generatiei mele care a inteles la ce face referire titlul :))


A venit timpul sa trec in revista ce s-a mai intamplat nou, si am sa incep cu schimbarile de nume care s-au intamplat in ultimele luni. Pe unele le-am mai impartasit pe Facebook, dar una e in exclusivitate anuntata doar pe blog:

-mi-am schimbat numele din ILIESI in ILIESI-VIȘAN

-mi-am schimbat prenumele din IONELA-OTILIA in ELA

-ne-am schimbat numarul masinii (cumparata de curand) in ceva cu SEO

-si am schimbat numele firmei din REZISTENTA ONLINE in MAKE IT ACADEMY


Si vreau sa povestesc ceva si legat de inmormantarea la care am participat ieri. Pentru ca la slujba am auzit cateva lucruri pe care as vrea sa nu le uit, respectiv sa mi le amintesc cand voi reciti postarea.

Mai intai preotul a spus ca desi a murit tanar, era nascut la un an diferenta fata de fratele lui, care murise acum 20 de ani. A incercat astfel sa ii aline pe cei prezenti cu gandul ca a trait mai mult decat au sansa altii.

Apoi vazand ca doamna al carui barbat a decedat era de varsta medie, a povestit cum el e un copil din a doua casatorie a mamei lui, si ca l-a avut la 40 si de ani. A incurajat-o astfel si pe ea sa nu ramana singura, si ca viata poate reincepe la orice varsta.

A spus de doua ori chiar ce important e ca am venit sa o sustinem pe prietena noastra, si ca atunci ca dam din timpul nostru dam de fapt viata, pentru ca timpul nostru este de fapt viata noastra.

Stia ca grupul de prieteni e format mai mult din ingineri, asa ca a incercat sa explice ce rol are rugaciunea intr-un mod tehnic. Eu nu sunt religioasa chiar deloc de cativa ani, dar am apreciat sa aud citatele din Pascal si Cicero, si modul in care ne recomanda sa ne rugam, si cum sa facem fata acestei parti a vietii, moartea.

(Slujba s-a tinut la biserica din Campia Libertatii 62. Poza e de la o bisericuta frumoasa de la Cernica.)