Ce mi-am luat de Black Friday-ul acesta fara sa stau prea mult pe ganduri:

Se vede deci cam la ce lucrez. Emotii si rasfat. 

Probabil ar mai fi aparut si ceva excursii acolo, dar de ele se ocupa sotul, vor fi o surpriza si pentru mine :)

Voi ce v-ati luat? Nu de alta dar cred ca mai vine cel putin inca o tura de Black Friday :))


PS: Ce mai cumpar in general si isi merita banii, in caz ca vor fi reduceri de BF international:

- Abonament DuoLingo (invat italiana si portugheza intr-un ritm accelerat. Va zic din experienta ca inveti mai mult cu 10 minute de exercitii pe zi decat intr-un an la facultate, si poti lua pe abonamentul tau inca 5 prieteni. Mama face si ea de cateva luni zilnic lectii de engleza :) )

- Abonament Scribd (o baza uriasa de carti, inclusiv audio, documente, reviste etc. Am ascultat o multime de carti inainte sa adorm de cand m-am abonat, mi se pare cea mai buna optiune in momentul acesta, si am mai incercat diverse aplicatii inainte)

- Abonament ARC (Addiction Reset Community - un fel de terapie de grup online pentru cei cu processed food addiction. Mananc curat de aproape 3 luni, deci cred ca spune multe despre eficienta)

- Medicamente online de la Dr Max - chiar si in general au reduceri bune pentru comenzile online. Si mai am o crema cu SPF 80+ care imi face foarte bine la ten, cu pret cam piperat, pe care o iau de pe eMAG: Pressensa.

- Cadouri de Craciun - daca stii deja ce ai vrea sa cumperi, daca nu, vezi in link idei


PS2: Daca faceti cumparaturile online, nu uitati sa intrati in aplicatia bancara pe mobil si sa activati toate magazinele din programul de cashback. Va mai faceti cu ocazia asta o extra reducere :)