Saptamana aceasta am facut binge cu videoclipurile unei doamne care locuieste in Positano, si care face vloguri cu viata ei pe Coasta Amalfitana. Ii urmaresc clipurile jumatate neagra de invidie si jumatate plina de admiratie ca si-a creat o astfel de viata. Username-ul ei e Nicki Positano si a urcat pana acum peste 200 de clipuri pe Youtube. Are socant de putini abonati pentru cate lucruri frumoase arata in clipuri, asa ca m-am gandit sa o promovez si eu.


De fel e din Anglia, dar s-a mutat in Positano acum mai multi ani, unde locuieste cu iubitul ei italian, cu pisicile si catelul lor, si ocazional si cu fiica ei, care e mai mult plecata la boarding school in Anglia. Lucreaza ca make-up artist, si merge (cu scooterul) si machiaza mirese prin toate hotelurile si vilele frumoase din Ravello, Sorrento si alte orase frumoase din zona.


Coasta Amalfi este unul din cele mai frumoase locuri de pe pamant. Candva mi-era si frica la gandul sa vizitez locurile acelea, dupa toate documentarele cu eruptiile Vezuviului, dar anul trecut mi-am facut curaj si am mers sa vad daca Positano, Ravello si Amalfi sunt intr-adevar cat de frumoase par in poze. Si sunt :) Mi-e drag sa le revad in clipurile lui Nicki si visez sa le vad mai mult in urmatoarele capitole ale vietii.