Ce faci cand ai vazut toate episoadele din South Park, The Simpsons, Family Guy sau pur si simplu vrei ceva nou? Te-apuci si cauti. Asa l-am descoperit pe Rick and Morty, de care cred ca v-am mai spus, si acum inca doua noi:

Bob's Burgers


Toti lucreaza la restaurantul familiei si au tot felul de incerci antreprenoriale. Cea mica are o personalitate foarte puternica, fratii mai mari sunt cam scarbosi, dar sunt si multe momente sweet intre sot si sotie.


King of the Hill


O familie texana cu un tata a carui gandire traditionala se loveste mereu de lucrurile noi, si in acest serial multe episoade se termina cu momente sweet, intre tata si baiat mai ales. Dintre cele doua parca acesta imi place mai mult si ma mir ca unele episoade sunt din anii 90.

Noi sunt deci doar pentru mine, fiindca serialele sunt aparute, cum am spus, de mult. Cred ca imi plac asa mult animatiile fiindca producatorii pot crea toate lucrurile la care se gandesc desenand, spre deosebire de filme unde e mai greu cu bugetul. Limita e imaginatia si au destula creatorii serialelor acestora.