Interviul lui Marie Forleo cu Elizabeth Gilbert mi-a placut asa mult ca m-am hotarat sa caut si altele, si am dat de AUR, un interviu cu Rob Bell, un prieten de-al ei in care Elizabeth a povestit un lucru care m-a socat:

Cand Eat, pray, love era deja bestseller ea inca vindea bratari in piata, la taraba. De ce facea asta, fiindca scrisul e pentru ea motivul pentru care traieste, pentru care se trezeste dimineata, si nu vrea sa puna presiune pe el sa o intretina si financiar. Fiindca a vazut multi oameni care si-au omorat creativitatea facand acest lucru.

Snooki, o alta persoana publica in SUA, vanzad bratari la taraba

Ca a ajuns sa castige foarte bine din carti e extraordinar, dar intre timp nu a avut nicio problema in a lucra ca si chelnerita sau cum spuneam, vanzatoare la taraba, ori sa intreprinda alte joburi care sa ii aduca venituri. Un lucru pe care il recomanda si prietenilor spunandu-le "scrii sau pictezi o ora pe zi, de ce pui presiune sa castigi cat sa traiesti doar din asta? Ia-ti un job la o cafenea!". "Nu transforma un dar intr-un blestem".