Ahmad, un palestinian refugiat, lucreaza in constructii si o schela il ajuta sa ofere mai multe servicii.

Getrude si familia ei traiesc in Kenya, se intretin din vanzarea de lapte iar o vaca in plus ii ajuta sa traiasca mai bine.

Ce au in comun cei doi e ca nu aveau banii pentru a cumpara ce le trebuia, dar au reusit primind imprumuturi prin Kiva.

Cum functioneaza Kiva: Tu le imprumuti celor de pe site pe care vrei sa ii ajuti sume ca 25$, iar ei ti-i returneaza in transe lunare de 2$ pe parcursul unui an. Odata primita inapoi suma o poti reimprumuta unei alte persoane care are nevoie de ea.

Poti selecta domeniile in care activeaza cei carora vrei sa le oferi un imprumut. Sau daca vrei sa ajuti femei sau barbati, persoane singure sau grupuri - asociatii. Rata rambursarii imprumuturilor este aproape de 100%, deci garantata.

Daca iti place ideea este momentul potrivit sa iti creezi cont pe site-ul Kiva. Foloseste linkul meu si vom primi cate 25$ credit si tu si eu pentru a acorda imprumuturi (nu e ceva valabil pentru mult timp, de aceea cel mai bine ar fi sa creezi contul acum).

PS: De obicei, la un imprumut de 25$ va mai fi necesara o suma de 3$ care trebuie platita pentru transferul banilor, dar in rest nu sunt alte costuri.

Multumesc!