De Cinque Terre mai citisem pe cateva bloguri, Dana Rogoz spunea ca a fost unul din locurile cele mai frumoase in care a ajuns in luna de miere. Nu ma asteptam insa ca vom ajunge si noi aici asa repede, nici macar dupa ce hotarasem ca vom vedea Italia.


Din intamplare am gasit in B&B-ul din Pisa un pliant care propunea excursii pe langa oras, printre ele si una la cele 5 taramuri, si asa am aflat ce aproape suntem si ne-am decis sa mergem.


Nu am vrut sa ne petrecem ziua alergand sa le vedem pe toate 5, asa ca ne-am uitat printre pozele cu ele si ne-am hotarat sa mergem doar la Riomaggiore, unde sa ne plimbam si sa ne relaxam pana ne plictisim. Planul perfect pentru vacanta :))


De ajuns de la Pisa aici se ajunge cu trenul, Puteti vedea sinele si statia chiar in fotografia de mai sus cu mine, in partea dreapta. Noi am luat un tren de la Pisa la statia La Spezia (o ora) si de acolo unul pana la Riomaggiore (10 minute).


Dupa ce ne-am plimbat si ne-am uitat, a venit timpul sa stam si sa ne relaxam. Mai intai pe o banca, la umbra unui copac,


de unde vedeam marea si lacatelele lasate de indragostiti ca amintire,


dar si vegetatia interesanta a zonei.


Si apoi la o terasa, unde am servit un capuccino si o bibita in latina, adica o bautura la pahar care poate fi Cola sau oranjata, a mea nu stiu exact ce era dar semana la gust cu socata. Pentru pozele de mai jos nu cred ca mai este nevoie de cuvinte. Pentru ca in liniste ne-am bucurat si noi de ceea ce vedeam.