Povesteam acum ceva timp pe blog ca ma pregatesc pentru lansarea unei noi afaceri. Studioul foto este o parte a ei, si este ceva ce imi doream sa fac de mai mult timp.

Imi doream pentru ca observ ce imi trebuie si imi place mie, ce consider ca merita banii mei, iar fotografiile frumoase pe care sa le folosesc in diverse scopuri si care o sa imi ramana ca amintiri, sunt unul din aceste lucururi. De ce sa nu mi le pot crea singura si sa ofer acest serviciu si altora?


Pregatirea a constat in doua cursuri de specializare: unul despre cum sa fotografiezi portrete si unul despre fotografia cu lumina naturala si cu lumini de studio. Am invatat practic in cateva zile ce altii invata in multi ani, exact motivul pentru care le recomand tuturor si cursurile Rezistenta Online.

Unul din lucrurile pe care le-am invatat e ca pentru niste fotografii foarte frumoase si o experienta cat mai placuta e bine sa faci cat mai multe lucruri in studio: machiaj, coafat. De aceea am apelat la prietena mea Aurelia Negru pentru pregatirea modelelor.


O supriza si pentru mine, deoarece a fost ceva aparut in ultimul moment, a fost vestimentatia oferita de Per Donna pentru sedinta (Per Donna vand haine engros, rochii engros foarte frumoase la pret bun) si astfel am putut sa le asigur modelelor si tinute. Multumesc Florentina si Alex!


Cum am mai scris si in carte si in diverse articole si interviuri, pentru ca e bine sa testezi mai intai ideile de afaceri cu minimul de resurse posibil, nu m-am aruncat la cheltuieli mari si am ales sa inchiriez atat studioul cat si echipamentul pentru fotografii.

Si asa am intrat in lumea fotografiei, cu un studio foto specializat in portrete, primul de genul lui la noi in tara. Prin click pe link ajungeti pe site-ul unde se gasesc fotografiile de la sedinta. Multumesc in incheiere si modelelor, atat de frumoase si de creative, si Corinei si lui Alex pentru minunata lor munca de ajutor de fotograf.