Azi la rubrica sfaturi pentru cupluri, va prezint Teoria Radioului, care pe scurt spune asa: daca in cuplul vostru se asculta la radio mai mult stiri decat muzica, lucrurile s-au cam racit.


Daca mai vreti, mai am: daca iesiti mai rar de o data pe saptamana la o plimbare in doi si vorbiti mai mult despre problemele ce trebuie rezolvate decat despre lucruri interesante sau amuzante, lucrurile s-au cam racit.

Daca nici nu va amintiti ultima oara cand ati baut un suc impreuna, ati iesit la un picnic, ati facut o baie cu spuma impreuna, si cred ca banuiti ce alta activitate romantica, sunt iarasi semne de racire a relatiei.

Dar nu e panica. Scopul articolului e sa meditam un pic asupra acestor lucruri si sa incepem sa le rezolvam. Sa reaprindem flacara cum se spune.

De ce trebuie rezolvate? Pentru ca oamenii vor pasiune, vor jocuri, flirt.. si daca nu le primesc in relatie, ele pot sa apara in in afara ei. Chiar si cei fideli pot ajunge sa insele daca nu se ingrijesc de anumite aspecte ale relatiei.

Asa ca daca fericirea de cuplu e importanta pentru voi si credeti in frumusetea unei relatii intre parteneri fideli, iata ce tema va dau:

Barbati, scoateti femeia la plimbari weekendul acesta (si pe soare si pe luna), in locuri noi mai bine decat in cele vechi, povestiti-i cele mai interesante si amuzante lucruri pe care le stiti si faceti-i poze.

Femei, puneti in tema barbatul in legatura cu operatiunea reaprinderea relatiei, pregatiti o cina mai fistichie, cumparati-va si imbracati-va cu o rochie frumoasa, acceptati invitatiile si bucurati-va de iesiri.

Si binenteles, dati radioul pe muzica :)