In 2008 cred ca mentionam pentru prima oara pe acest blog, intr-o lista de dorinte, ca imi doresc sa creez pentru mama un ghid colorat despre Cum sa folosesti Internetul. Pentru ca ii aratam cand mai aveam timp pentru asta si eu si ea, cum sa procedeze sa intre pe diverse site-uri dar fiindca nu practica pierdea rapid cunostintele si ce isi nota in agenda nu era chiar suficient ca sa reinvete singura.

Timpul a trecut, dar visul a ramas, iar azi de Craciun i-am oferit in sfarsit un ghid exact asa cum imi inchipuiam: plin de ilustratii si cu cele mai necesare informatii despre cum se folosesc calculatorul si Internetul. Cateva imagini din el:




A fost un efort comun al meu, al lui Alex si al lui Radu, prietenii si colegii mei din echipa Cursuri SEO si Rezistenta Online, si am reusit sa il cream intr-un timp record de 24 de ore.

Si pentru ca este Craciunul si ce ne este util noua ii poate ajuta si pe altii, am hotarat sa punem la dispozitie gratuit pentru descarcare acest ghid pentru oricine are parinti sau bunici incepatori in ale Internetului sau in utilizarea calculatorului si ar vrea sa le faca o surpriza frumoasa de sarbatori, daruindu-le ghidul printat.

Descarca aici Ghidul pentru utilizarea calculatorului si a Internetului.

UPDATE 26 decembrie 2017: Intre timp internetul si dispozitivele au evoluat, asa ca a trebuit sa actualizez ghidul. Se poate downloada si aceasta versiune gratuit insa de aici: Ghid Utilizare Calculator si Internet (Actualizat 2018)

Craciun fericit!