Mi-a placut leapsa asta de cand am vazut-o prima oara si chiar ma bucur ca a ajuns si la mine - intr-un fel ma si asteptam avand in vedere ca tot ce e legat de numarul 11 pare sa ma urmareasca

Leapsa zice asa:

1.  MulÈ›umeÈ™te celui/celei care te-a nominalizat: multumesc Diana!

2. Scrie 11 lucruri despre tine:

Intr-o ordine oarecare:

Imi plac florile dar, cand am de ales, prefer ca oamenii sa-mi daruiasca flori artificiale. Urasc sa le vad pe cele reale murind.

Nu imi place sa zbor cu avionul, am dureri de cap, si asta e unul din motivele pentru care am limitat calatoriile in strainatate la cele care merita cu adevarat.

Vad atat de multe filme incat.. nici nu le mai pot tine socoteala pe blog. Mi-am propus sa mai fac din cand in cand liste cu ce filme bune am vazut, sper sa imi iasa

Daca am o idee buna nu pot dormi pana nu o realizez - recordul e de 3 zile fara somn. Probabil acesta e secretul pentru care pun multe site-uri pe picioare intr-un timp scurt.

Am in casa o pictura mare facuta de mine, care imi place foarte mult. Regret ca nu am facut-o direct pe o panza fiindca acuarela a strambat hartia, dar imi place chiar si asa. Am numit-o "Ela gatind" si e valoros fiindca e ceva ce fac rar si nu ma vede multa lume haha


Sunt cam ..zgarcita cu multe lucruri: de exemplu regret cand mananc in oras sau cand iau taxi-ul, probabil fiindca am fost invatata sa imi administrez cat mai eficient banii. Dar.. invat sa ma bucur de ei.

In liceu si facultate am fost vopsita suvite, blonda, bruneta, roscata, mov.. Ani de zile nu m-a mai tentat nimic.. pana de curand.. si am o programare la coafor pentru o schimbare chiar joia ce vine.

Sunt pro casatorie si adoptie de catre cupluri gay. Si legat de adoptie, ma gandesc serios la asta, dar mai sunt ani buni pana cand voi putea oferi copilului sansa la o viata .. cum ii doresc.

Iubesc momentele din show-uri ca Romanii au talent, The X factor, Idol etc., cand un om timid, modest, stangaci se dovedeste a avea un talent extraordinar. Sunt foarte emotionante, am sa scriu mai pe larg despre asta intr-un alt post, acum va dau doar un clip.


As vrea sa infiintez o scoala de autoaparare (fizica dar si verbala) pentru copiii care sunt bullied in scoli. Oamenii buni trebuie sa invete sa-i infrunte pe cei rai, de mici.

Am in contul de pe youtube doua clipuri facute de mine cu Windows Movie Maker care au depasit un milion de vizualizari.. E doar un lucru mai putin cunoscut si ma ajuta sa inchei acest punct.

3. Inventează 11 întrebări și răspunde la ele.

Ce te-a surprins cel mai mult anul asta? M-au impresionat delfinii vazuti in Constanta, mi-au amintit cat de diversa e viata de pe Pamant

 Ce sport ti-ar placea sa practici mai des? Volei. Ma gandesc chiar sa cumpar un teren mic mic langa cartierul in care stau si sa il amenajez pentru asta - nisip, plasa si mingi, n-ar trebui sa fie asa greu

Unde in lume ai locui daca ai putea alege? Undeva cu dealuri verzi. Ca e Suceava sau Toscana sau vreun satuc, mi-e totuna.

Ce ai vrea sa inveti in viitorul apropiat? Sa fac aplicatii in realitatea augmentata, cred ca tehnologia asta va completa frumos ceea ce a reusit pana acum Internetul


Ce ai schimba la oameni daca ai putea? Le-as da mai multa incredere in ei. Sunt multi oameni minunati care nu au habar cat de minunati sunt. Increderea va conduce apoi la curaj iar curajul la reusita.

Ce ai vrea sa realizezi anul acesta? As vrea sa castigam suficient de bine din proiecte cat sa poata sa stea si Alex acasa, poate chiar sa ne mutam la vara la mare.

Ce ai mai mancat ciudat? Niste m&m-uri iraniene aduse de Nede, care s-a intors in sfarsit acasa.

Ce iti propui sa faci zilele astea? Sa ma bucur de soarele de primavara si sa tai de pe lista de to do cateva lucruri importante

Care e proiectul tau preferat acum? Cursurile SEO, in special cel pentru incepatori, primesc mereu un feedback foarte bun si asta ma bucura nespus

Care e berea ta preferata? Bergenbier cu lamaie care a inceput sa nu mai se gaseasca :(. O fi ciudat sa le scriu sa nu renunte la ea? :))

A fost grea leapsa asta? Valeu :)) mi-a luat cateva ore

4.    Dă leapşă la 9 persoane:

Cin' sa fie, cin' sa fie.. Leapsa se duce la Eliza, Violeta, Raluca, Annie, Diana, Azza, Andreea, Irina, Cristina, imi lipsiti, n-ati mai scris de mult si cu ocazia asta sper sa aflu ce mai faceti.